«Βολές» σωματείου εκπαιδευτικών κατά αντιδημάρχου Ηρακλείου για την τελεδιάσκεψη με υπ. Παιδείας
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

«Βολές» σωματείου εκπαιδευτικών κατά αντιδημάρχου Ηρακλείου για την τελεδιάσκεψη με υπ. Παιδείας

Τον αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου καταγγέλλει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ. Σεφέρης» N. Ιωνίας – Ηρακλείου – Μεταμόρφωσης – Λυκόβρυσης με αφορμή την πρόσφατη τηλεδιάσκεψη με την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος, ο αντιδήμαρχος, ως συντονιστής της τηλεδιάσκεψης, «έδειξε με προκλητικό τρόπο την εμπάθειά του απέναντι στον Σύλλογο, κλείνοντας δύο φορές το μικρόφωνο στον πρόεδρο του Δ.Σ. για να μην υποβάλει ερωτήσεις».

Επίσης, όπως προσθέτει ο Σύλλογος, «αφήνει χωρίς χαρακτηρισμούς το γεγονός ότι για να σταλεί πρόσκληση στον σύλλογό μας ώστε να συμμετέχει εκπρόσωπός του στην τηλεδιάσκεψη, την οποία συνδιοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου με την υπουργό Παιδείας την Πέμπτη 21/01/21, χρειάστηκε η τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου του Δ.Σ με τον δήμαρχο, για να ζητήσει εξηγήσεις για τον αποκλεισμό μας. Άλλωστε είναι γνωστή η μέχρι τώρα πάγια τακτική του υπουργείου να μην καλούνται τα εκπαιδευτικά σωματεία σε ανάλογες τηλεσυζητήσεις με εκπαιδευτικούς και γονείς».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet