Γ. Παπαδημητρίου: Δέντρα βγαίνουν από τα ακαθάριστα φρεάτια του Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Γ. Παπαδημητρίου: Δέντρα βγαίνουν από τα ακαθάριστα φρεάτια του Ηρακλείου Αττικής

Δέντρα βγαίνουν από τα ακαθάριστα φρεάτια του Ηρακλείου Αττικής, όπως καταγγέλλει ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Παπαδημητρίου.

Σε σχετική ανακοίνωσή του σημειώνει:

Για φρεάτια που έχουν να καθαριστούν χρόνια και που μέσα σε αυτά φυτρώνουν δέντρα ενημέρωσαν δημότες τον υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής, Γιώργο Παπαδημητρίου, στο πλαίσιο των επισκέψεών του στις γειτονιές  του Ηρακλείου, που ξεκίνησαν από την Παναγίτσα.

Μετά την καταγγελία, ο κ. Παπαδημητρίου, αφού είδε και ο ίδιος δέντρο (μάλλον συκιά) διαπίστωσε ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένο γεγονός, αφού ακαθάριστα κι επικίνδυνα φρεάτια υπάρχουν σε αρκετά σημεία της οδού Πλαπούτα, σε έναν από τους μεγαλύτερους δρόμους του Ηρακλείου, όπως και στην οδό Ελ. Βενιζέλου στις διασταυρώσεις με τις οδούς Κωνσταντινουπόλεως και Μαραθώνος.

Στην άμεση επίσκεψή του στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, ενημερώθηκε αρμοδίως ότι το έργο του καθαρισμού των φρεατίων έχει δοθεί σε ανάδοχο και θα ξεκινήσει σε περίπου τρεις μήνες.

Με δεδομένο, όμως, το άστατο του καιρού και την πιθανότητα οι καταρρακτώδεις βροχές να συνεχιστούν σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο κ. Παπαδημητρίου καλεί τη δημοτική Αρχή να φροντίσει οι υπηρεσίες του Δήμου να παρέμβουν άμεσα με τα μέσα που διαθέτουν, τουλάχιστον σε φρεάτια, όπως αυτά που δείχνουν οι φωτογραφίες, για να αποφευχθούν προβλήματα και να βελτιωθεί η αισθητική του Ηρακλείου.

Να σημειωθεί ότι δεν είμαστε σίγουροι αν πρέπει να παρέμβει η Τεχνική ή η Υπηρεσία Πρασσίνου, μιας και μιλάμε για δέντρα μέσα στα φρεάτια. Αυτό το αφήνουμε στη δημοτική Αρχή, αρκεί να κάνει άμεσα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet