Γ. Παπαδημητρίου: Παρατημένη η Καναπίτσα –  Διαρροή ρεύματος σε παιδική χαρά!
Κοινωνία

Γ. Παπαδημητρίου: Παρατημένη η Καναπίτσα – Διαρροή ρεύματος σε παιδική χαρά!

Διαρροή ρεύματος σε κολόνες εντός της παιδικής χαράς στην οδό Ηρ. Κωνσταντοπούλου στην Καναπίτσα καταγγέλλει η δημοτική παράταξη Ηράκλειο Πολιτών, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Παπαδημητρίου.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη αναφέρει:

«Το γεγονός της διαρροής ρεύματος σε κολόνες εντός της παιδικής χαράς στην οδό Ηρ. Κωνσταντοπούλου στην Καναπίτσα είναι πολύ σοβαρό. Αυτό συμβαίνει σε μια χρονική συγκυρία που τα θέματα ασφάλειας είναι στην πρώτη γραμμή.

Το θέμα ανέδειξαν οι γονείς, οι οποίοι για καιρό ζητούσαν να ληφθούν μέτρα από τον Δήμο, χωρίς να βρίσκουν ανταπόκριση. Χρειάστηκε να πάρει ευρεία δημοσιότητα το θέμα για να κινηθεί ο Δήμος και τα συνεργεία του Δήμου κατέβασαν τους διακόπτες για να γίνουν οι απαραίτητες επισκευές.

Αναμένουμε την άμεση επίλυση του προβλήματος. Δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό από κανένα λογικό άνθρωπο η καθυστέρηση μηνών στην αντιμετώπιση ενός τόσο σοβαρού θέματος.

Αναμένουμε από τη δημοτική αρχή να ελέγξει όλες τις παιδικές χαρές ειδικά για τα ζητήματα ασφαλείας και άμεσα να αντιμετωπίσει τα προβλήματα.

Είναι η ώρα τα δελτία Τύπου της δημοτικής αρχής να αντικατασταθούν με έργα.

Με την ασφάλεια των παιδιών δεν παίζουμε!»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet