Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Webinar στις 23/5 για το άγχος στις πανελλήνιες εξετάσεις
Φωτογραφία: vipvorobjev.com
Κοινωνία

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Webinar στις 23/5 για το άγχος στις πανελλήνιες εξετάσεις

Ειδικό webinar με συμβουλές για τη «Διαχείριση του άγχους προετοιμασίας και αποτελεσμάτων» διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, μαζί με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και το δημοτικό ΚΕΠ Υγείας, τη Δευτέρα 23 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ελεύθερη για όποια ή όποιον θέλει να το παρακολουθήσει, ενώ απευθύνεται στα παιδιά, αλλά και στους γονείς.

Την κεντρική παρουσίαση θα κάνει η ψυχολόγος Σμαράγδα Χρηστάκη, η οποία, ακολούθως, θα απαντήσει στις ερωτήσεις που θα διατυπώσουν οι ενδιαφερόμενοι.

Η δράση θα μεταδοθεί ζωντανά από τις σελίδες στα social media του Δήμου. Για όσους θέλουν να συμμετέχουν ενεργά μπορούν να το κάνουν μέσω της πλατφόρμας Zoom.

«Οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στα παιδιά μας, που φέτος θα μπουν και αυτά στη διαδικασία των Πανελλήνιων εξετάσεων. Εάν οι εκπαιδευτικοί έχουν την υποχρέωση να τους δώσουν τα μαθησιακά εργαλεία, εμείς όλοι – οικογένεια και κοινωνία – πρέπει να είμαστε κοντά τους στο κομμάτι της ψυχολογίας, να τους βοηθήσουμε να αντιμετωπίσουν τις εξετάσεις με ηρεμία και νηφαλιότητα. Ως Δήμος επιστρατεύουμε όλα τα μέσα που έχουμε για να το πετύχουμε αυτό. Σας καλώ λοιπόν να συμμετέχετε στο webinar που διοργανώνουμε με το ΕΔΔΥΠΠΥ προκειμένου να πάρουμε οδηγίες και συμβουλές από τους πλέον ειδικούς», δηλώνει ο εντεταλμένος για θέματα Παιδείας και Νεολαίας, δημοτικός σύμβουλος Μανώλης Κουτσογιαννάκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet