Δίκτυο Πολιτών: Πότε θα δοθούν στους δημότες Ηρακλείου τα 27 στρέμματα πρασίνου στο κτήμα Φιξ;
lifo.gr
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δίκτυο Πολιτών: Πότε θα δοθούν στους δημότες Ηρακλείου τα 27 στρέμματα πρασίνου στο κτήμα Φιξ;

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Δίκτυο Πολιτών κατέθεσαν ερώτηση προς τον δήμαρχο και τη διοίκηση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, σχετικά με το Κτήμα Φιξ, όπως ενημερώνει ο συνδυασμός.

Ειδικότερα, οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δικτύου Πολιτών αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση:

Kύριε δήμαρχε,

Σήμερα, που ζούμε σε κατάσταση πανδημίας, αναδεικνύεται πιο πολύ από ποτέ, η ανάγκη ύπαρξης ελεύθερων δημόσιων χώρων, στις αστικές περιοχές ως πηγές οξυγόνου ,ανάδειξης πολιτισμού  και κατ’ επέκταση ποιότητας  ζωής των συμπολιτών μας.

Το κτήμα Φιξ που έχει χαρακτηριστεί διατηρητέο μνημείο και αποτελεί πνεύμονα πρασίνου περίπου 27 στρεμμάτων πρέπει επιτέλους να ανοίξει τις πόρτες του και να παραδοθεί στους δημότες του Ηρακλείου αλλά και των γύρω περιοχών.

Σας ρωτάμε:

  • Τι ενέργειες πρέπει να γίνουν σύσσωμα από το Δημοτικό Συμβούλιο και τι έχει γίνει από την πλευρά σας, προκειμένου να αποκτηθεί το κτήμα Φιξ;
  • Ως διοίκηση του Δήμου έχετε έρθει σε επαφή με αρμόδιους φορείς του κράτους προκειμένου να υπάρξει κρατική χρηματοδότηση για την αγορά του;
  • Έχετε αναζητήσει άλλες πηγές χρηματοδότησης και ποιες;

Η απόκτηση του κτήματος Φιξ αποτελεί πάγιο και επίμονο αίτημα των συμπολιτών μας.

Αποτελεί κυρίαρχο θέμα στην πόλη μας και δεν θα πάψουμε να αγωνιζόμαστε και να συμβάλλουμε, με όλες μας τις δυνάμεις, μέχρι να αποδοθεί στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου Αττικής, εκεί που πραγματικά ανήκει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet