Δεκάδες Ηρακλειώτες στην καλοκαιρινή αιμοδοσία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής και των εργαζομένων του
Κοινωνία

Δεκάδες Ηρακλειώτες στην καλοκαιρινή αιμοδοσία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής και των εργαζομένων του

Περί τα 70 άτομα ανταποκρίθηκαν στο νέο κάλεσμα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής συμμετέχοντας στην καθιερωμένη, καλοκαιρινή εθελοντική αιμοδοσία της πόλης, που συνδιοργανώνεται, παραδοσιακά, με τον Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου.

Λίγα λεπτά από τον χρόνο του κάθε αιμοδότη ήταν αρκετά για να ενισχύσουν την τράπεζα αίματος του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», το κινητό συνεργείο του οποίου πραγματοποίησε την αιμοληψία, δίνοντας δώρο ζωής για τους συνανθρώπους μας και, κυρίως, τα παιδιά.

Όλοι οι εθελοντές αιμοδότες πέρασαν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, από ιατρικό έλεγχο προτού προσφέρουν το αίμα τους ενώ, στο τέλος, κεράστηκαν από τα σνακ που είχαν ετοιμάσει τα ΚΑΠΗ του Δήμου.

Στη φετινή δράση βοήθησε η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία (τοπικό παράρτημα).

«Δεν θα κουραστώ ποτέ να ευχαριστώ τους εθελοντές αιμοδότες, ανάμεσα στους οποίους πρώτοι δίνουν το παράδειγμα οι εργαζόμενοι του Δήμου, για την ανιδιοτελή προσφορά αγάπης και ζωής, πάντα πιστοί στο ραντεβού που δίνουμε στις τακτικές αιμοδοσίες. Το Ηράκλειο αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία ότι είναι πρωτοπόρο στην αλληλεγγύη», το μήνυμα του αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας, Γιώργου Οικονομίδη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet