Διαδικτυακή συνάντηση δημοτών Ηρακλείου με Νίκο Μπάμπαλο χωρίς ραντεβού στις 14/4
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Διαδικτυακή συνάντηση δημοτών Ηρακλείου με Νίκο Μπάμπαλο χωρίς ραντεβού στις 14/4

Διαδικτυακή συνάντηση με τον δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής, Νίκο Μπάμπαλο και μάλιστα χωρίς ραντεβού, μπορούν να κάνουν οι Ηρακλειώτες την Τετάρτη 14 Απριλίου, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, από τις 18:00 έως τις 20:00 ο κ. Μπάμπαλος θα βρίσκεται στο «δωμάτιο» τηλεδιασκέψεων του Δήμου, προκειμένου να υποδέχεται όποιον πολίτη θέλει να καταθέσει τις ερωτήσεις, τις προτάσεις ή τα παράπονά του.

Η τηλεδιάσκεψη γίνεται μέσω της πλατφόρμας Webex, με σύνδεσμο που οι πολίτες θα βρουν στα social media και το site του Δήμου. Δεν απαιτείται προεγγραφή, απλά είσοδος κατά το παραπάνω διάστημα (18:00-20:00), επισημαίνει η διοίκηση.

«Έναν χρόνο τώρα η πανδημία μας έχει στερήσει την καθημερινή και αυθόρμητη επαφή με τους πολίτες. Βέβαια, εξακολουθούμε να μιλάμε τηλεφωνικά ή με διαδικτυακές συναντήσεις με τον κάθε Ηρακλειώτη που θέλει να μας υποβάλει το ζήτημά του. Αυτήν τη φορά περιμένω τους φίλους συμπολίτες χωρίς ραντεβού, να τα πούμε όπως παλιά, όπως ξέρουμε, όπως είχαμε μάθει να μιλάμε, έστω και μέσα από την οθόνη. Με την ευχή σύντομα να ξαναβρεθούμε στον δρόμο, στις πλατείες, στα καφέ», δήλωσε ο κ. Μπάμπαλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet