Διανομή προϊόντων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ Δήμου Ηρακλείου Αττικής στις 5 Δεκεμβρίου
Κοινωνία

Διανομή προϊόντων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ Δήμου Ηρακλείου Αττικής στις 5 Δεκεμβρίου

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα, θα διανείμει εκ νέου προϊόντα στους δικαιούχους, στο πλαίσιο του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Η νέα διανομή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 από τις 9:00 έως τις 15:00 στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (στο -1 υπόγειο του δημαρχείου, Στ. Καραγιώργη 2).

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν έγκαιρα και ατομικά, με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο. Όσοι προσέλθουν θα πρέπει να προσκομίζουν σε έντυπη μορφή τον ΑΜΚΑ ή το αντίγραφο της αίτησης του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν υποβάλει. Η παραλαβή των προϊόντων μπορεί να γίνει μόνο από τον δικαιούχο. Σε διαφορετική περίπτωση χρειάζεται η σχετική εξουσιοδότηση.

Αυτή η διανομή θα περιέχει βασική υλική συνδρομή με είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα, οπότε συμβουλεύονται οι δικαιούχοι να έρθουν, ει δυνατό, με κάποιο μέσο μεταφοράς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet