Διανομή προϊόντων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ στο 4ο Λύκειο Ηρακλείου Αττικής στις 6/5
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Διανομή προϊόντων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ στο 4ο Λύκειο Ηρακλείου Αττικής στις 6/5

Την τακτική διανομή προϊόντων στους οικονομικά αδύναμους κατοίκους της πόλης, δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ, πραγματοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής την Πέμπτη 6 Μαΐου, από τις 9:00 έως τις 14:00, στο προαύλιο του 4ου Λυκείου Ηρακλείου Αττικής (Ανάφης & Κηφισίας 32), όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν έγκαιρα και ατομικά, με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο.

Όσοι προσέλθουν θα πρέπει να προσκομίζουν σε έντυπη μορφή τον ΑΜΚΑ ή το αντίγραφο της αίτησης του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν υποβάλλει. Η παραλαβή των προϊόντων μπορεί να γίνει μόνο από τον δικαιούχο. Σε διαφορετική περίπτωση χρειάζεται η σχετική εξουσιοδότηση, επισημαίνει η διοίκηση, για να προσθέσει ότι διανομή θα περιέχει βασική υλική συνδρομή με είδη πρώτης ανάγκης και αρκετά τρόφιμα, οπότε οι δικαιούχοι συμβουλεύονται να έρθουν με καρότσι, βέλτιστα δε με κάποιο μέσο μεταφοράς.

Για τη μετακίνησή τους προς και από τη διανομή, οι δικαιούχοι μπορούν να λάβουν άδεια κυκλοφορίας, στέλνοντας με sms τον κωδικό 2 στο 13033 (μετάβαση για την προμήθεια αγαθών πρώτης ανάγκης όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους).

Το πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) υλοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, ενισχυτικά στα προγράμματα της διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου (Κοινωνικό Παντοπωλείο), ώστε να καλυφθούν περισσότεροι Ηρακλειώτες, που έχουν ανάγκη βοήθειας, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet