Δωρεάν συμμετοχές για τα σχολεία του Ηρακλείου Αττικής στο πρωτάθλημα ρομποτικής
Κοινωνία

Δωρεάν συμμετοχές για τα σχολεία του Ηρακλείου Αττικής στο πρωτάθλημα ρομποτικής

Το πρωτάθλημα ρομποτικής του TLC Greece φιλοξενεί για ακόμα μία αγωνιστική περίοδο ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, από τη νέα χρονιά και για 6 ξεχωριστές αγωνιστικές, στη μεγάλη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου & Νεότητος) παιδιά από σχολεία της Αττικής θα διαγωνίζονται σε δύο διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες (δημοτικό – γυμνάσιο/λύκειο) απ’ όπου θα προκύψουν και οι τελικοί πρωταθλητές. Στο πλαίσιο της συνεργασίας με το TLC Greece, ο Δήμος εξασφάλισε δύο δωρεάν συμμετοχές για κάθε δημοτικό σχολείο και γυμνάσιο της πόλης του Ηρακλείου.

Οι αγωνιστικές θα διεξαχθούν στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ως εξής: 7 Ιανουαρίου, 4 Φεβρουαρίου, 3 Μαρτίου, 31 Μαρτίου, 21 Απριλίου και 19 Μαΐου.

Οι διευθυντές των σχολείων μπορούν να καλέσουν όσα παιδιά ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος με δωρεάν συμμετοχή και, αφού επιλέξουν τους δικαιούχους, να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο της διοργάνωσης Νίκο Τζαμτζή στο 6976 646617 για να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα ή να πάρουν περισσότερες πληροφορίες.

Το πρωτάθλημα ρομποτικής διεξάγεται σε δύο κατηγορίες: παιδιά δημοτικού και παιδιά γυμνασίου – λυκείου. Αποτελείται από ομάδες 1 έως 3 ατόμων. Αναφορικά με τον εξοπλισμό, δεν υπάρχει περιορισμός στους κινητήρες, στους αισθητήρες ή στον επεξεργαστή που θα χρησιμοποιηθούν. Η κατασκευή μπορεί να είναι από οποιοδήποτε δομικό υλικό, είτε αυτό είναι πλαστικό, είτε ξύλο, είτε με Lego ή οτιδήποτε άλλο διευκολύνει τους συμμετέχοντες. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν λαστιχάκια ή οποιουδήποτε είδους αυτοκόλλητες ταινίες. Απαγορεύεται όμως να υπάρχει οτιδήποτε προσυναρμολογημένο κατά την εκκίνηση του αγώνα, όπως επίσης απαγορεύεται η χρήση οδηγιών.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση στο www.tlc-greece.gr.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet