Δωρεάν συνδέονται τα σχολεία του Ηρακλείου Αττικής στο φυσικό αέριο με συμφωνία Δήμου – ΕΔΑ
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δωρεάν συνδέονται τα σχολεία του Ηρακλείου Αττικής στο φυσικό αέριο με συμφωνία Δήμου – ΕΔΑ

Στο δίκτυο του φυσικού αερίου, και μάλιστα δωρεάν, συνδέονται ακόμα περισσότερα σχολεία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής: τέσσερα άμεσα και ένα εντός του 2020, σε υλοποίηση της συμφωνίας που εξασφάλισε η δημοτική αρχή της πόλης και ο δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος με την Εταιρεία Διανομής Αερίου, η οποία προβλέπει τη χωρίς χρέωση σύνδεση των δημοτικών κτηρίων σε αυτή τη νέα φάση της επέκτασης του δικτύου.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα συνδέονται τα: 2ο Νηπιαγωγείο, 7ο Νηπιαγωγείο, 4ο Δημοτικό και 12ο Δημοτικό, για να λειτουργήσουν με φυσικό αέριο με τη νέα χρονιά, ενώ το 1ο Δημοτικό αναμένεται να συνδεθεί μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2020, με το πέρας δηλαδή των εργασιών των προγραμματισμένων επεκτάσεων στην περιοχή που απλώνεται γύρω από το Πολιτιστικό Πολύκεντρο του Δήμου.

Ο κ. Ν. Μπάμπαλος υπέγραψε τις σχετικές συμβάσεις με την ΕΔΑ για τη σύνδεση των σχολείων με το δίκτυο του αερίου, προκειμένου τα συγκεκριμένα, όπως και τα υπόλοιπα που έχουν ήδη συνδεθεί, να έχουν αποδοτικότερη και οικονομικότερη θέρμανση.

Σύμφωνα με τα σχέδια της ΕΔΑ, πέραν από την επέκτασή του δικτύου στην περιοχή γύρω από το Πολιτιστικό Πολύκεντρο και τη Βίλα Στέλλα, τα έργα θα συνεχίσουν μέσα στο 2020 στο Κάτω Ψαλίδι, την Καναπίτσα, τον Πράσινο Λόφο και τις υπόλοιπες γειτονιές από όπου δεν έχει περάσει ακόμα το φυσικό αέριο.

Χάρτης επέκτασης δικτύου στο Ηράκλειο Αττικής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet