Δύο χριστουγεννιάτικα δένδρα κοσμούν το Ηράκλειο Αττικής
Κοινωνία

Δύο χριστουγεννιάτικα δένδρα κοσμούν το Ηράκλειο Αττικής

Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς μπήκε και επίσημα το Ηράκλειο Αττικής. Ο Δήμος φωταγώγησε μέσα στο Σαββατοκύριακο 7 και 8 Δεκεμβρίου 2019 δύο χριστουγεννιάτικα δένδρα, ένα στην κεντρική πλατεία και ένα στην πλατεία Αγίου Λουκά, για να πάρει η πόλη γιορτινό φως από άκρη σε άκρη, για να γεμίσουν τα πρόσωπα μικρών και μεγάλων με χαμόγελο.

Τα πρώτα κάλαντα στο Ηράκλειο τραγούδησαν τα μικρά παιδιά των συλλόγων και των ωδείων της πόλης, τα μεγάλα παιδιά των ΚΑΠΗ, ενώ τη σκυτάλη πήραν για να ερμηνεύσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ξένες και ελληνικές επιτυχίες, η Χριστίνα Γκόλια το Σάββατο στην κεντρική πλατεία και η Βίκυ Καρατζόγλου την Κυριακή στην πλατεία Αγίου Λουκά. Στις εκδηλώσεις καλεσμένοι για να… βοηθήσουν στον φωτισμό των δένδρων δύο σπουδαίοι δημοσιογράφοι, η Μάρα Ζαχαρέα το Σάββατο και ο Πάνος Σόμπολος την Κυριακή.

Όμως, οι εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής μετρώντας αντίστροφα για τα Χριστούγεννα δεν σταματούν:

  • Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στις 17:30 στην πλατεία Αγίας Τριάδος

Τα τραγούδια που αγαπάμε μικροί και μεγάλοι με το μουσικό σύνολο Artec. Από μελωδίες των Χριστουγέννων έως τα τραγούδια της Κάτω Ιταλίας.

  • Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στις 17:30 στην πλατεία Αγίου Γεωργίου

Παιδικό θέατρο «Ο παπουτσής και τα ξωτικά». Η ομάδα La Strada περιμένει όλα τα παιδιά για να ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο των ξωτικών και των παραμυθιών.

  • Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στις 19:00 στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο (Κουντουριώτου & Νεότητος)

Συναυλία σαξοφώνων από την SAXathlon Orchestra. Οι σπουδαιότεροι μουσικοί του είδους, καλωσορίζουν το νέο χρόνο με τους πιο γνωστούς ήχους. Μαέστρος: Στάθης Μαυρομάτης, πρόεδρος του Συλλόγου Μουσικών Σαξοφώνου Ελλάδος.

  • Κυριακή 22 Δεκεμβρίου

Στις 11:00 στην πλατεία Αγίου Νεκταρίου: Παιδική γιορτή με κατασκευές και παραμύθια, δραστηριότητες και εργαστήρια.

Στις 12:00 στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο: Παιδικό θέατρο «Η Χιονομπαλού». Η Μάρω Θεοδωράκη και η ομάδα της, παρουσιάζουν ένα πρωτότυπο παραμύθι με ζωντανή μουσική και τη συμμετοχή όλων των παιδιών.

  • Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στις 18.30 στην κεντρική πλατεία

Jazz Christmas. Το τμήμα μοντέρνας μουσικής του Ωδείου Ριζοπούλου παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους, με χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε ξεχωριστές διασκευές jazz.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet