Εγγραφές στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για τους κατόχους των voucher
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Εγγραφές στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για τους κατόχους των voucher

Ανοίγει η διαδικασία εγγραφής στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για τους κατόχους των voucher του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής». Όσοι εντάσσονται στους δικαιούχους, μετά και την ανάρτηση των οριστικών αποτελεσμάτων από την ΕΕΤΑΑ, μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του δημοτικού Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας από τη Δευτέρα 23 Αυγούστου ώστε να καταθέσουν το voucher και να πραγματοποιήσουν την απαιτούμενη εγγραφή ως εξής: μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στέλνοντας mail στο [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία του ΟΠΑΚΜ (Βορείου Ηπείρου 41, εργάσιμες ημέρες και ώρες).

Και στις δύο περιπτώσεις οι γονείς πρέπει να αναφέρουν ή να προσκομίσουν (ηλεκτρονικά ή έντυπα) τα εξής στοιχεία: 

  • Tο έντυπο του voucher
  • ΑΦΜ και ΔΟΥ μητέρας
  • Δ/νση κατοικίας
  • Φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας της μητέρας
  • Ημερομηνία γέννησης του παιδιού
  • Τηλεφωνικοί αριθμοί επικοινωνίας
  • Παιδικός σταθμός προτίμησης

«Ο ΟΠΑΚΜ έχει φροντίσει να υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου ώστε να καλυφθούν όλοι οι γονείς που θα θελήσουν να εγγράψουν τα παιδιά τους σε αυτούς», τονίζει η πρόεδρος του Οργανισμού, Μαριάννα Ζούρου.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών για τους κατόχους voucher θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και για όσους κατέθεσαν αίτηση για κανονική εγγραφή τον Ιούνιο. Ομοίως, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής έχει αρκετές θέσεις διαθέσιμες ώστε να καλύψει όλους τους ενδιαφερόμενους γονείς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet