Εκπαίδευση χρήσης των ηλεκτρονικών εργαλείων εξυπηρέτησης προσφέρει το ΚΕΠ Δήμου Ηρακλείου Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Εκπαίδευση χρήσης των ηλεκτρονικών εργαλείων εξυπηρέτησης προσφέρει το ΚΕΠ Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Εκπαίδευση χρήσης των διαδικτυακών εργαλείων που προσφέρονται για την εξυπηρέτηση του κοινού παρέχει το ΚΕΠ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής σε όσους πολίτες ενδιαφέρονται να τα χρησιμοποιήσουν και δεν ξέρουν το πώς, όπως ενημερώνει η διοίκηση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, πλατφόρμες όπως το gov.gr, το kep.gov.gr, το gsis.gr, το oaed.gr, η σελίδα του Δήμου κ.λπ. δίνουν την δυνατότητα στον πολίτη να διεκπεραιώνει τις υποθέσεις του με το Δημόσιο από την άνεση και, πλέον, την ασφάλεια του σπιτιού ή του γραφείου του, χωρίς να χρειάζεται να μετακινείται στις διάφορες δημόσιες και δημοτικές υπηρεσίες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται και για την δημόσια υγεία.

Όσοι λοιπόν, Ηρακλειώτες θέλουν να γνωρίσουν και να μάθουν να εκμεταλλεύονται τα σύγχρονα αυτά εργαλεία μπορούν να καλούν στο κεντρικό ΚΕΠ του Δήμου στον τηλ. αριθμό: 213 2000191 και να κανονίσουν το ραντεβού τους στον χώρο του ΚΕΠ, επισημαίνει η διοίκηση.

«Στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής δεν παρέχουμε απλά τα διαδικτυακά εργαλεία στους πολίτες για να μπορούν να εξυπηρετούνται χωρίς ουρές και κόπο, προχωράμε ένα βήμα παραπέρα και εκπαιδεύουμε όποιον το επιθυμεί για να μάθει να τα χρησιμοποιεί. Για ακόμα μια φορά το δημοτικό ΚΕΠ δίνει το παράδειγμα, βάζει σε προτεραιότητα τον δημότη», σημειώνει η αντιδήμαρχος Κωνσταντίνα Γεωργοπούλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet