Ενθουσιασμός στην 1η συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης για νήπια Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Ενθουσιασμός στην 1η συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης για νήπια Ηρακλείου Αττικής

Η γνωριμία των παιδιών της Λέσχης Ανάγνωσης για νήπια έγινε με πολύ χαρά την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 στο Παιδικό Τμήμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ηρακλείου Αττικής, με συντονίστρια τη Σταυρούλα Φραγκουδάκη, αφηγήτρια παραμυθιών.

Η αφήγηση ξεκίνησε με μια όμορφη φανταστική ιστορία με «Το τραγούδι της φάλαινας» του Dyan Sheldon. Τα παιδιά έχοντας ακόμα έντονα τις καλοκαιρινές στιγμές μέσα τους, ταξίδεψαν πιο εύκολα μέσω του παραμυθιού. Στην ιστορία η γιαγιά έλεγε το μυστικό στην εγγονή πώς θα ακούσει το τραγούδι της φάλαινας, ρίχνοντας ένα κοχύλι στον βυθό της. Η συντονίστρια έκανε λοιπόν μια έκπληξη στα παιδιά, άνοιξε ένα βαλιτσάκι γεμάτο κοχύλια που συνοδεύονταν από τα λόγια του μυστικού της φάλαινας.

Οι μικροί φίλοι της Λέσχης ενθουσιάστηκαν και υποσχέθηκαν στην κ. Σταυρούλα ότι θα περιμένουν με αγωνία την επόμενη συνάντηση στις 6 Νοεμβρίου 2019.

Τα περισσότερα παιδιά της Λέσχης πήγαν, όπως ενημερώνει η διοίκηση του Δήμου, για πρώτη φορά στη Βιβλιοθήκη και αφού έγιναν μέλη, δανείστηκαν βιβλία για το σπίτι και έφυγαν με το χαμόγελο στα χείλη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet