Ηράκλειο: Στην Εταιρεία Διανομής Αερίου η λίστα με τα κτήρια και σχολεία που θα συνδεθούν δωρεάν με φυσικό αέριο
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ηράκλειο: Στην Εταιρεία Διανομής Αερίου η λίστα με τα κτήρια και σχολεία που θα συνδεθούν δωρεάν με φυσικό αέριο

Στους υπεύθυνους της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής κοινοποίησε ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο, μετά από εισήγηση της δημοτικής αρχής, αποφάσισε να παραχωρήσει μικρό τμήμα δημοτικής έκτασης προκειμένου να δημιουργηθεί τοπικός σταθμός διανομής φυσικού αερίου και, με αυτόν τον τρόπο, να επισπευστεί η επέκταση του δικτύου σε μεγαλύτερο μέρος της πόλης.

Με την κίνησή του αυτή ο ο κ. Νίκος Μπάμπαλος θέλει να διασφαλίσει ότι τα τηρηθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, η οποία προβλέπει ότι ο Δήμος θα παραχωρήσει τον χώρο για να εξυπηρετηθούν ταχύτερα οι Ηρακλειώτες που θα θελήσουν να ενταχθούν στο δίκτυο, ενώ η ΕΔΑ θα συνδέσει δωρεάν τα δημοτικά κτήρια και τα σχολεία της πόλης με το φυσικό αέριο, για να θερμαίνονται με μεγαλύτερη απόδοση και εξοικονόμηση χρημάτων από το δημοτικό ταμείο. Μάλιστα ο δήμαρχος παρέδωσε στους υπευθύνους της Εταιρείας επικαιροποιημένη λίστα με τα κτήρια στα οποία ο Δήμος σκοπεύει να μπει η χρήση φυσικού αερίου.

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι τη ΕΔΑ ενημέρωσαν τον δήμαρχο ότι η επέκταση του δικτύου στο Ηράκλειο θα αρχίσει να υλοποιείται από το προσεχές φθινόπωρο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet