Η Δημοτική Αστυνομία ξανά στο Ηράκλειο Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Η Δημοτική Αστυνομία ξανά στο Ηράκλειο Αττικής

Η Δημοτική Αστυνομία επανέρχεται στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής για να συνδράμει, όπως επισημαίνει η διοίκηση του Δήμου, στην τήρηση των κανόνων ασφαλείας, τη νομιμότητα στην κυκλοφορία και τη στάθμευση των οχημάτων, καθώς και την εφαρμογή των κανονισμών στην εμπορική λειτουργία της πόλης.

Με μεθοδευμένες κινήσεις της δημοτικής αρχής, η οποία έσπευσε να εκμεταλλευτεί τον νέο νόμο που έδωσε τη δυνατότητα σε παλιούς δημοτικούς αστυνομικούς (που υπηρετούσαν δηλαδή στην υπηρεσία των δήμων πριν τη συνολική κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας) να επανέρθουν στα πόστα τους σε όποιον δήμο επιθυμούν, δημιουργήθηκαν διαθέσιμες θέσεις στον οργανισμό του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ώστε να στελεχωθούν από τους ενδιαφερόμενους.

Πράγματι, δύο δημοτικοί αστυνόμοι, οι οποίοι με την κατάργηση της υπηρεσίας είχαν μεταταχθεί να υπηρετήσουν ως σωφρονιστικοί υπάλληλοι, εκδήλωσαν άμεσα ενδιαφέρον για να επανέλθουν στο σώμα της Δημοτικής Αστυνομίας, επιλέγοντας να στελεχώσουν τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής. Μετά την ολοκλήρωση της γραφειοκρατικής διαδικασίας είναι πλέον στην υπηρεσία της πόλης.

Ήδη οι δύο δημοτικοί αστυνομικοί είναι στους δρόμους του Ηρακλείου για να πραγματοποιούν τους ελέγχους που υπάγονται στην αρμοδιότητα της Υπηρεσίας και να βοηθήσουν έτσι ώστε η πόλη να λειτουργεί καλύτερα και με μεγαλύτερη ασφάλεια.

«Με την επαναφορά της Δημοτικής Αστυνομίας στον Δήμο μας έχουμε πλέον ένα μεγάλο εργαλείο, ίσως το κυριότερο, για να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την εικόνα και την ποιότητα ζωής στην πόλη. Ζήτησα από τους δύο νέους συνεργάτες να είναι ευγενικοί με τους πολίτες αλλά και αυστηροί εκεί που χρειάζεται, αμερόληπτοι και άτεγκτοι εφαρμόζοντας τον νόμο και τους κανονισμούς. Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν που παραβαίνει, που κάνει τη ζωή των συμπολιτών του δύσκολη», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet