Η Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου Αττικής ανοίγει ξανά τις πόρτες της και αναζητεί νέα μέλη
Κοινωνία

Η Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου Αττικής ανοίγει ξανά τις πόρτες της και αναζητεί νέα μέλη

Η Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου Αττικής επανέρχεται στην παραδοσιακή της δραστηριότητα και δίνει την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν να ενταχθούν στην οικογένειά της, λαμβάνοντας μέρος στις πρόβες και ακολούθως στις παραστάσεις της περιόδου. Μετά τη διακοπή λόγω των μέτρων για την πανδημία, η ομάδα της Θεατρικής Σκηνής θέλει να γυρίσει δριμύτερη στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης, όπου έχει συνεχή παρουσία σχεδόν τέσσερις δεκαετίες.

Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν το ταλέντο τους στο θέατρο ή θέλουν να γεμίσουν δημιουργικά τον ελεύθερό χρόνο τους μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή επικοινωνώντας στον τηλεφωνικό αριθμό 6946 681973, με τον υπεύθυνο της Σκηνής Λάζαρο Μπελίτση, ο οποίος συνεχίζει το έργο της αείμνηστης Βάσως Παπαθεοδώρου-Μπελίτση, της «ψυχής» της Θεατρικής Σκηνής.

Η Θεατρική Σκηνή ετοιμάζει και ανεβάζει κάθε σεζόν έως και δύο παραστάσεις από Έλληνες, αλλά και ξένους θεατρικούς συγγραφείς. Οι πρόβες γίνονται στο Δημοτικό Θέατρο, στον χώρο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου (Κουντουριώτου και Νεότητος).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet