Κάλεσμα στην αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία ΗΣΑΠ Ηρακλείου και από την Κόκκινη Ρωγμή
Κοινωνία

Κάλεσμα στην αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία ΗΣΑΠ Ηρακλείου και από την Κόκκινη Ρωγμή

Η κίνηση Ηρακλείου Κόκκινη Ρωγμή καλεί στην αντιφασιστική συγκέντρωση που προγραμματίζεται την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019, από την ΚΕΕΡΦΑ, στον σταθμό ΗΣΑΠ της πόλης, ως «αντίπραξη» στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στη Λ. Ηρακλείου την ίδια μέρα.

Στην ανακοίνωσή της η Κίνηση αναφέρει:

Έξι χρόνια μετά τις δολοφονίες του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν από τη νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, την ώρα που βρίσκεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου υπόδικη για τις δολοφονίες και τις επιθέσεις της σε βάρος μεταναστών, αγωνιστών, συνδικαλιστών και νεολαίων, την ώρα που ο λαός και το αντιφασιστικό κίνημα τους πέταξε έξω από και τη Βουλή και τις γειτονιές, αυτήν την ώρα έχουν το θράσος να επιχειρούν δημόσια επανεμφάνισή στο Ηράκλειο και να καλούν σε εκδηλώσεις μίσους, παριστάνοντας πάλι τα «θύματα».

Καμία σπιθαμή χώρου στους νεοναζί! Να κλείσουμε τον δρόμο σε κάθε απόπειρα επανεμφάνισής τους. Να φράξουμε τον δρόμο στα φασιστικά φυντάνια τύπου Βελλόπουλου, καθώς και στις ρατσιστικές πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη που, υπό τις ευλογίες της Ε.Ε., καλλιεργούν τις διακρίσεις και το μίσος σε βάρος προσφύγων και μεταναστών -των κυνηγημένων από την πείνα και τον πόλεμο- προκειμένου να αποπροσανατολίσουν τη λαϊκή οργή από τις νέες αντεργατικές επιθέσεις που φέρνουν. Να μην τους αφήσουμε!

Όλοι και όλες στην αντιφασιστική συγκέντρωση και διαδήλωση την Παρασκευή 1/11, στις 6.30μ.μ. στη πλατεία ΗΣΑΠ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet