Κ. Κουτρούλης: Θα είμαι και αυτήν τη φορά υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Κ. Κουτρούλης: Θα είμαι και αυτήν τη φορά υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής

Τέλος σε σενάρια και παραφιλολογίες έβαλε από το βήμα του «Επικοινωνία 94FM» και τις «Δημοτικές Διαπλοκές» ο επικεφαλής της παράταξης Νέα Πνοή Κυριάκος Κουτρούλης, ο οποίος ξεκαθάρισε πως θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής και στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στον σταθμό ο κ. Κουτρούλης δήλωσε «υπέρμαχος της απλής αναλογικής, καυτηριάζοντας τις αντισυνταγματικές αλλαγές που επέφερε η παρούσα Κυβέρνηση προς χάρη της δήθεν κυβερνησιμότητας των Δήμων».

«Πίστευα και συνεχίζω να πιστεύω στην απλή αναλογική. Η Κυβέρνηση δεν άφησε να δοκιμαστεί στην πράξη το σύστημα της απλής αναλογικής και με αντισυνταγματικές αλλαγές το νόθευσε. Μέσα από το διάλογο μπορείς να βρει την καλύτερη λύση για τον τόπο σου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κουτρούλης.

Ο ίδιος άσκησε αυστηρή κριτική στα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής, εστιάζοντας στα θέματα της υπογειοποίησης της «Μελίνας Μερκούρη», της διάνοιξης της Κύμης, της ανάπλασης της Λεωφόρου Ηρακλείου, της απόκτησης του κτήματος Φιξ, της επισκευής των σεισμόπληκτων σχολείων και της δημιουργίας πολιτιστικού κέντρου στο Ο.Τ. 216.

«Δεν ακούει τίποτα και κανέναν η δημοτική αρχή. Δεν πειράζει, ακούει η πόλη», ήταν τα λόγια του Κυριάκου Κουτρούλη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet