Μεγάλο το ενδιαφέρον των Ηρακλειωτών για τις δωρεάν σπιρομετρήσεις στα Δημοτικά Ιατρεία
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Μεγάλο το ενδιαφέρον των Ηρακλειωτών για τις δωρεάν σπιρομετρήσεις στα Δημοτικά Ιατρεία

Δεκάδες Ηρακλειώτες ενδιαφέρθηκαν να συμμετέχουν στη δράση για τον προληπτικό έλεγχο της αναπνευστικής τους λειτουργίας, που οργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρία και την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία (παράρτημα ΝΙΦΗΜ).

Περί τα εκατό άτομα έκαναν την δωρεάν σπιρομέτρηση στα Δημοτικά Ιατρεία της πόλης και έλαβαν επί τόπου την ιατρική αξιολόγηση από τον ειδικό πνευμονολόγο, όπως μας ενημερώνει ο Δήμος, ο οποίος, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος από πλευράς πολιτών, προγραμματίζει νέο γύρο μετρήσεων στο επόμενο διάστημα για να μπορέσουν ακόμα πιο πολλοί Ηρακλειώτες να εξεταστούν δωρεάν.

«Ευχαριστώ τους συμπολίτες μας για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν σε ακόμα μια δράση της Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας και συμμετέχοντας υπομονετικά στη μέτρηση και στην εξαγωγή της προσωπικής τους αξιολόγησης. Τα λίγα λεπτά αναμονής είναι υπερπολύτιμα για τα χρόνια που κερδίζουμε σε ζωή όταν προσέχουμε την υγεία μας, όταν προστατεύουμε τον εαυτό μας», σχολίασε σχετικά η αντιδήμαρχος Δέσποινας Αϊβατζίδου-Ποριώτου.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος δήλωσε:

«Αυτή τη φορά το ενδιαφέρον των Ηρακλειωτών υπήρξε τόσο μεγάλο που μας οδηγεί άμεσα να επαναλάβουμε τις δωρεάν σπιρομετρήσεις. Χαίρομαι που όλο και περισσότεροι δημότες μας συμμετέχουν στις δράσεις και τις καμπάνιες μας, με τις οποίες προσπαθούμε να περάσουμε το μήνυμα ότι ο ενημερωμένος πολίτης είναι ο υγιής πολίτης, δίνοντάς τους, παράλληλα, τα εργαλεία για να θωρακίσουν την υγεία τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet