Μια ξεχωριστή εκδήλωση από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής για ξεχωριστά παιδιά
Κοινωνία

Μια ξεχωριστή εκδήλωση από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής για ξεχωριστά παιδιά

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής διοργανώνει μια ξεχωριστή εκδήλωση για ξεχωριστά παιδιά. Τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία και, μαζί με την ΚοινΣΕπ «ΜΑΝΑ», διοργανώνουν ένα ζεστό απόγευμα για τα παιδιά του Συλλόγου, αλλά και όλα τα παιδιά της πόλης, την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου στις 17:00 στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου & Νεότητος) για να αποδείξουμε, όπως τονίζει η διοοίκηση του Δήμου, ότι «το αδύνατο από το δυνατό απέχει μόνο μία συλλαβή…».

Θέατρο, μουσική, εικαστικά καθώς και μερικές… εκπλήξεις είναι όσα έχουν ετοιμασθεί για τα παιδιά που θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση, φυσικά με ελεύθερη είσοδο.

Λίγα λόγια για την ΚοινΣΕπ «ΜΑΝΑ»

Η ΚοινΣΕπ Κοινωνικής και Συλλογικής Ωφέλειας «ΜΑΝΑ» είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία γονέων, παιδιών με ιδιαιτερότητες. Το «ΜΑΝΑ» έχει δομηθεί έτσι ώστε τα προγράμματα του, αφενός να διασκεδάζουν και να ψυχαγωγούν τα παιδιά και αφετέρου να βελτιώνουν τις γνωστικές τους ικανότητες καθώς και τις δεξιότητες που αφορούν τις ανάγκες διαβίωσης των ατόμων με αναπηρία, με απώτερο στόχο την επαγγελματική αποκατάσταση των παιδιών, αλλά και στην ανακούφιση των οικογενειών από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Εκδήλωση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής
για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία / αφίσα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet