Ν. Μπάμπαλος: «Μένουμε σπίτι» – Δεν βολτάρουμε… σερφάρουμε
Κοινωνία

Ν. Μπάμπαλος: «Μένουμε σπίτι» – Δεν βολτάρουμε… σερφάρουμε

Τώρα που «Μένουμε σπίτι», ο δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος, καταθέτει σειρά προτάσεων για διαδικτυακές, εικονικές βόλτες στα μουσεία και τα αξιοθέατα της Ελλάδος και του κόσμου, online παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων και εκδηλώσεων, δωρεάν ανάγνωση βιβλίων κ.ά., για μικρούς και μεγάλους Ηρακλειώτες. 

Στο μήνυμα που απευθύνει προς τους συμπολίτες του ο δήμαρχος αναφέρει:

Φίλες και φίλοι,

Αγαπητά μου παιδιά,

Στις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούμε αυτές τις ημέρες -αναγκαίες βέβαια για να προστατεύσουμε το πολυτιμότερο αγαθό που έχουμε, την Υγεία μας- μπορούμε και πρέπει να σκεφτούμε εναλλακτικά για να περάσουμε δημιουργικά και ευχάριστα την ώρα μας, έστω και «Μένοντας Σπίτι».

Συγκεντρώσαμε και μοιραζόμαστε μαζί σας διευθύνσεις από ιστοτόπους μουσείων και αξιοθέατων της χώρας, online εκδηλώσεις και παραστάσεις, και προορισμούς διαδικτυακής ανάγνωσης, στους οποίους κάποιος μπορεί να κάνει μια εικονική βόλτα από τον υπολογιστή ή το κινητό του. «Μένουμε σπίτι», μένουμε όμως δραστήριοι, μένουμε δημιουργικοί.

Εύχομαι σύντομα να μπορέσουμε να επανέλθουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς. Να θυμάστε ότι ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής είναι πάντα στην διάθεσή σας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet