Ν. Μπαρμπούνης: Σταθερά υψηλοί οι δημοτικοί φόροι στο Ηράκλειο Αττικής
Κοινωνία

Ν. Μπαρμπούνης: Σταθερά υψηλοί οι δημοτικοί φόροι στο Ηράκλειο Αττικής

«Σε δημόσια παραδοχή αδυναμίας μείωσης των υψηλότατων δημοτικών τελών και του Φόρου Ηλεκτροδοτούμενων Χώρων, λόγω της δανειακής σύμβασης για την αγορά του κτήματος ΦΙΞ, προέβη η δημοτική αρχή Ηρακλείου στη συνεδρίαση της Τετάρτης 1ης Δεκεμβρίου» σύμφωνα με τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο και υποψήφιο δήμαρχο στις επόμενες εκλογές, Νίκο Μπαρμπούνη.

«Είχα κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου» σημειώνει ο κ. Μπαρμπούνης «και είχα εξηγήσει ότι ένα ακόμα δάνειο σημαίνει θηλιά στον λαιμό των Ηρακλειωτών, καθώς το νέο χρέος (500.000 ευρώ για το έτος 2022), που προστίθεται στα ήδη υπάρχοντα του Δήμου, απαγορεύει την οποιαδήποτε μείωση των ήδη υψηλών δημοτικών φόρων».

Επίσης, ο δημοτικός σύμβουλος σημειώνει ότι «σε μια εποχή που οι προβλέψεις για την οικονομία είναι δυσοίωνες και το οικογενειακό εισόδημα θα πληγεί από το επερχόμενο κύμα ακρίβειας, λόγω των ανατιμήσεων της ενέργειας, ο Δήμος Ηρακλείου επιμένει σε σταθερά υψηλούς δημοτικούς φόρους», προσθέτοντας ότι «για μια ακόμα φορά η εναλλακτική πρόταση την οποία κατέθεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, και προέβλεπε μείωση των δημοτικών φόρων προς όφελος των συμπολιτών μας, απορρίφθηκε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet