Ν. Μπαρμπούνης: Χωρίς θέρμανση τέσσερις σχολικές μονάδες του Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Ν. Μπαρμπούνης: Χωρίς θέρμανση τέσσερις σχολικές μονάδες του Ηρακλείου Αττικής

Πολλαπλά παράπονα τονίζει ότι δέχθηκε τηλεφωνικά ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπαρμπούνης, από γονείς μαθητών που φοιτούν σε σχολεία της πόλης. Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε ότι εδώ και αρκετές ημέρες δεν υπάρχει πετρέλαιο θέρμανσης σε τέσσερις σχολικές μονάδες, με αποτέλεσμα τα παιδιά να κάνουν μάθημα σε κρύες αίθουσες.

Όπως αναφέρει, ο κ. Μπαρμπούνης επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής, ο οποίος επιβεβαίωσε τα λεγόμενα των γονέων, εξηγώντας ότι το πρόβλημα αυτό είναι για λίγες ημέρες και ότι θα λυθεί άμεσα, καθώς πρόκειται για ένα διαδικαστικό σφάλμα σχετικά με την προμήθεια πετρελαίου και την έγκαιρη παραγγελία του.

Ο κ. Μπαρμπούνης αναφέρει σχετικά: «Ελπίζω το πρόβλημα να αποκατασταθεί άμεσα και τα παιδιά μας να μην αναγκάζονται να φοιτούν σε παγωμένες αίθουσες, τώρα που ο χειμώνας αρχίζει να δείχνει τα δόντια του. Ενστερνίζομαι την αγωνία των γονιών και γι’ αυτό επικοινώνησα άμεσα με τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής, μεταφέροντάς του τα παράπονα που δέχομαι. Επειδή δεν είναι πρώτη φορά που ο λάθος προγραμματισμός του Δήμου αποβαίνει σε βάρος των μαθητών θυμίζουμε τις επισκευές των σχολείων μέσα στο χειμώνα πέρυσι και αισιοδοξούμε να λυθεί άμεσα το θέμα της θέρμανσης. Εύχομαι η δέσμευση του προέδρου να υλοποιηθεί άμεσα και να μην υπάρξει άλλος τέτοιος λάθος προγραμματισμός».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet