Ν. Μπαρμπούνης: O Δήμος Ηρακλείου Αττικής αρνείται να θάψει νεκρό στο Δημοτικό Κοιμητήριο λόγω… χώρου!
Κοινωνία

Ν. Μπαρμπούνης: O Δήμος Ηρακλείου Αττικής αρνείται να θάψει νεκρό στο Δημοτικό Κοιμητήριο λόγω… χώρου!

«Ένα θλιβερό γεγονός στάθηκε η αιτία να αποκαλυφθεί για μια ακόμη φορά το αληθινό πρόσωπο του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής», όπως αναφέρει ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Μπαρμπούνης, ο οποίος κάνει λόγο για «θράσος, απανθρωπιά, ειρωνεία, άγνοια, εμπαιγμό!».

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, ο κ. Μπαρμπούνης σημειώνει:

Δυστυχώς, ένας συμπολίτης μας κατέληξε χθες (10/3), χάνοντας τη μάχη με την Covid -19. Αρχικά θέλουμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του.

O γολγοθάς του θανόντος και της οικογένειάς του δεν τελειώνει εδώ. Ο Γολγοθάς τους μόλις ξεκίνησε, καθώς ο Δήμος Ηρακλείου δεν δέχεται να θάψει τον θανόντα στο Δημοτικό Κοιμητήριο της πόλης. Όπως ευθαρσώς δήλωσε ο ίδιος ο δήμαρχος σε τηλεοπτική εκπομπή σήμερα, Πέμπτη 11 Μαρτίου, οι οικείοι του θα πρέπει να απευθυνθούν σε όμορους Δήμους και να αναζητήσουν εκεί θέση στα νεκροταφεία.

Αρχικά, ο δήμαρχος επικαλέστηκε την ανυπαρξία ειδικού χώρου ταφής, λόγω της νόσου του νεκρού. Όταν όμως ο ισχυρισμός τους καταρρίφθηκε και όντας φανερά εκνευρισμένος ομολόγησε δημόσια ότι «περίπου 100 περιστατικά θανάτων τον χρόνο κατοίκων του Ηρακλείου δεν θάβονται στο Δημοτικό Κοιμητήριο γιατί δεν χωρούν»!

Ο ίδιος ο δήμαρχος λοιπόν αποκάλυψε ένα τεράστιο πρόβλημα το οποίο ταλανίζει την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου και με περισσή κυνικότητα ο ίδιος ο δήμαρχος ομολόγησε ουσιαστικά ότι δεν μπορεί και να το λύσει!

Τη δεδομένη στιγμή σεβόμενοι τη θλίψη των συγγενών του νεκρού θα επιστήσουμε την προσοχή μας στην ανάγκη άμεσης επίλυσης του θέματος που έχει προκύψει.

  • Κύριε δήμαρχε σας καλούμε να αναλάβετε την ευθύνη  και να δώσετε άμεσα τέλος στην ταλαιπωρία στην οποία έχετε υποβάλει τους συμπολίτες μας.
  • Επιτέλους, δείξτε λίγο σεβασμό στον νεκρό!

Πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι, μην το ξεχνάτε!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet