Ν. Μπαρμπούνης: Ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής να πράξει επί της ουσίας σε σοβαρά ζητήματα εργαζομένων του Δήμου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ν. Μπαρμπούνης: Ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής να πράξει επί της ουσίας σε σοβαρά ζητήματα εργαζομένων του Δήμου

«Με κατεπείγουσα πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, για διά περιφοράς συνεδρίαση, σήμερα, Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021 και μοναδικό θέμα τη “Στήριξη του αιτήματος των εργαζομένων για τη χορήγηση επιδομάτων και δώρων” προσπαθεί ο δήμαρχος να κερδίσει τις εντυπώσεις και να αλλάξει το αρνητικό κλίμα εις βάρος του», όπως αναφέρει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπαρμπούνης.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, ο κ. Μπαρμπούνης σημειώνει τα εξής:

Μετά τις ανακοινώσεις στήριξης από πλευράς μας  των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων, ο δήμαρχος αποφάσισε και εισηγείται τελικά ότι «το αίτημα των εργαζομένων για χορήγηση επιδομάτων και δώρων είναι δίκαιο και ηθικό και πρέπει να χορηγηθούν από τον Δήμο, όπως χορηγήθηκαν και σε άλλους εργαζομένους στο παρελθόν».

Πολύ σωστά κύριε δήμαρχε. Αυτό ακριβώς αναφέρουμε κι εμείς και οι εργαζόμενοι.

 Προκύπτουν όμως κάποια βασικά ερωτήματα:

  1. Ο Δήμος, ο οποίος και έχει ασκήσει έφεση και η εκδίκασή της οποίας είναι την Παρασκευή 29/1/21, γιατί δεν παραιτείται της έφεσης;
  2. Γιατί δεν προτείνεται δέσμευση Κ.Α. του προϋπολογισμού του Δήμου και ενίσχυση του κωδικού σε επόμενη αναμόρφωση του προϋπολογισμού για την καταβολή των επιδομάτων και των δώρων που δίκαια διεκδικούν οι εργαζόμενοι;

Κύριε Μπάμπαλε, φτάνουν πια οι επικοινωνιακοί τακτικισμοί. Φερθείτε ώριμα και πράξτε επί της ουσίας. Μην μεταθέτετε την ευθύνη γιατί εσείς δημιουργείτε εργαζομένους δύο ταχυτήτων, όπως αναφέρετε, μέσα στον Δήμο.

Ευχόμαστε να ικανοποιηθούν άμεσα και οριστικά τα αιτήματα των εργαζομένων. Είμαστε στο πλευρό τους και θα συνεχίσουμε να τους στηρίζουμε έμπρακτα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet