Οι δημότες Ηρακλείου Αττικής κλείνουν διαδικτυακά τα ραντεβού τους στο ΚΕΠ του Δήμου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Οι δημότες Ηρακλείου Αττικής κλείνουν διαδικτυακά τα ραντεβού τους στο ΚΕΠ του Δήμου

Διαθέσιμη είναι η πλατφόρμα: rantevou.kep.gov.gr, προκειμένου οι πολίτες να κλείνουν ραντεβού για να επισκεφτούν το ΚΕΠ που τους εξυπηρετεί, ανάμεσά τους και τα δύο ΚΕΠ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, το κεντρικό του δημαρχείου και το παράρτημα στη λεωφόρο Πλαπούτα, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, σκοπός είναι να διευκολύνονται προγραμματίζοντας την επίσκεψή τους στο κατάστημα της επιλογής τους άμεσα και με ακρίβεια, αποφεύγοντας ταλαιπωρία και συνωστισμό, κάτι που αποκτά ιδιαίτερη σημασία, λόγω των ειδικών συνθηκών που έχει προκαλέσει η πανδημία.

Η πλατφόρμα αξιοποιεί τις υπηρεσίες του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης. Η είσοδος γίνεται με κωδικούς Taxisnet. Για τη νόμιμη μετάβαση στο ΚΕΠ, μετά την οριστικοποίηση του ραντεβού ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα εκτύπωσης των στοιχείων ραντεβού ή και της παραλαβής του σχετικού αποδεικτικού με e-mail, εφόσον έχει συμπληρωθεί το αντίστοιχο πεδίο, επισημαίνει η διοίκηση.

Η δημοτική αρχή υπενθυμίζει στο κοινό ότι σύμφωνα με τα τελευταία μέτρα για την πανδημία το ωράριο λειτουργίας των ΚΕΠ είναι 7:30-15:00. Η επίσκεψη γίνεται μόνο κατόπιν ραντεβού και αφορά στο σύνολο των υπηρεσιών που παρέχονται από τα ΚΕΠ. Για τους πολίτες οι οποίοι επιθυμούν να κλείσουν ραντεβού χωρίς να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα, υπάρχει πάντοτε η δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας με το κατάστημα της επιλογής τους.

Οι τηλεφωνικοί αριθμοί επικοινωνίας του ΚΕΠ Δήμου Ηρακλείου Αττικής είναι: 213 2000276, 213 2000269 και 213 2000191.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet