Οι Ηρακλειώτες αγκάλιασαν το χριστουγεννιάτικο bazaar για τη στήριξη της Κιβωτού του Κόσμου
Κοινωνία

Οι Ηρακλειώτες αγκάλιασαν το χριστουγεννιάτικο bazaar για τη στήριξη της Κιβωτού του Κόσμου

Ένα σημαντικό ποσό χρημάτων, ακόμα όμως περισσότερη αγάπη, συγκέντρωσε το χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργάνωσε τις προηγούμενες ημέρες, Παρασκευή 3 έως Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για να στηρίξει τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.

Μικροί και μεγάλοι που επισκέφτηκαν τη Βίλα Στέλλα κατά τη διάρκεια του τριημέρου βρήκαν και αγόρασαν χριστουγεννιάτικα στολίδια για το σπίτι, προτάσεις δώρων για να χαρίσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα και καλλιτεχνικές δημιουργίες, βοηθώντας με τα χρήματα που έδωσαν το έργο της Κιβωτού και του πατέρα Αντώνιου, του εμπνευστή, δημιουργού και υπεύθυνου του Ιδρύματος.

Τις δημιουργίες που τέθηκαν προς πώληση στο bazaar κατασκεύασαν και προσέφεραν οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, τα καλλιτεχνικά τμήματα των δημοτικών ΚΑΠΗ, οι τάξεις δημιουργικής απασχόλησης της ΚΕΑΕΔΗΑ, τα ίδια τα παιδιά της Κιβωτού, η Ομάδα Φίλων Ζωγραφικής «Καμίνι Γαλατσίου» και ο Ηρακλειώτης καλλιτέχνης, Περικλής Περδικάρης, ενώ το κατάστημα Ελλήνων Γη, που βρίσκεται στην οδό Νεότητος στο Ηράκλειο στήριξε με την ευγενική του προσφορά τη διεξαγωγή του τριημέρου.

Ο Νίκος Χριστόπουλος, υπεύθυνος της Κιβωτού στην Αττική και εκπρόσωπος του πατέρα Αντωνίου, δήλωσε σχετικά:

«Ευχαριστούμε όλους τους Ηρακλειώτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και ήρθαν σε αυτό τον όμορφο χώρο για να βοηθήσουν με ό,τι μπορούσαν το έργο μας. Τα έσοδα από το bazaar θα στηρίξουν απροστάτευτα παιδιά και μητέρες που απευθύνονται στην Κιβωτό για ένα καλύτερο αύριο».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, ανέφερε:

«Για ακόμα μια φορά οι κάτοικοι της πόλης μας έδειξαν ότι έχουν την αλληλεγγύη και την αγάπη βαθιά ριζωμένες στην συνείδησή τους. Το Ηράκλειο είναι η πόλη της ανθρωπιάς, ο Δήμος που ξέρει να βοηθάει ο ένας τον άλλο. Και τι πιο ιερό από το να βοηθάς παιδιά. Θερμά ευχαριστώ σε όσους ενίσχυσαν με τις αγορές τους την Κιβωτό. Συγχαρητήρια στον πατέρα Αντώνιο για το έργο που προσφέρει στην ελληνική κοινωνία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet