Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής δώρισε φάρμακα στους Γιατρούς του Κόσμου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής δώρισε φάρμακα στους Γιατρούς του Κόσμου

Η διοίκηση ενημερώνει ότι μια γενναία ποσότητα δόσεων ινσουλίνης δώρισε στους Γιατρούς του Κόσμου η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, πρόκειται για απόθεμα που είχε συγκεντρωθεί στο Κοινωνικό Φαρμακείου του Δήμου από δωρεές πολιτών όλο το προηγούμενο διάστημα και παρέμενε αδιάθετο. Δεδομένου δε ότι αυτού του είδους το φάρμακο πρέπει να διακινείται άμεσα, η διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής προτίμησε να παραχωρήσει το πλεόνασμα της ποσότητας στους Γιατρούς του Κόσμου, για να βοηθηθούν άνθρωποι που το έχουν ανάγκη και έξω από το Ηράκλειο, όπως επισημαίνει ο Δήμος.

«Τι μπορεί να μπει κανείς για τους Γιατρούς του Κόσμου παρά να υποκλιθεί μπροστά σε αυτό που κάνουν, έργο το οποίο έχει παγκόσμιο εύρος, όπου υπάρχει ανάγκη. Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που, έστω και με αυτήν την κίνηση, μπορέσαμε και εμείς, ως Δήμος και δημότες, να τους δώσουμε μια μικρή βοήθεια, να ενισχύσουμε την προσπάθειά τους», σημείωσε η αντιδήμαρχος, Δέσποινας Αϊβατζίδου-Ποριώτου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet