Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής μεταφέρει τους δημότες στα εμβολιαστικά κέντρα
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής μεταφέρει τους δημότες στα εμβολιαστικά κέντρα

Τη μεταφορά προς και από τα εμβολιαστικά κέντρα της ευρύτερης περιοχής προσφέρει στους Ηρακλειώτες, που δεν έχουν ίδιο μέσο ή κάποιον οικείο να τους εξυπηρετήσει, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, συνεχίζοντας την πρωτοβουλία που ξεκίνησε με αφορμή την κακοκαιρία, καθώς αυτή συνέπεσε με την έναρξη της λειτουργίας των εμβολιαστικών κέντρων στο Ηράκλειο και γύρω από αυτό, ο Δήμος θα μεταφέρει δωρεάν όσους κατοίκους της πόλης δεν μπορούν να μετακινηθούν μόνοι τους ή με τη βοήθεια των δικών τους ανθρώπους τόσο στο εμβολιαστικό κέντρο του Ηρακλείου (ιατρεία ΠΕΔΥ, λεωφόρος Ηρακλείου 421), όσο και στα κοντινά κέντρα όπως της HELEXPO.

Για να εξυπηρετηθούν οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καλέσουν εγκαίρως στο γραφείο Εξυπηρέτησης του Δημότη στο 15277, προκειμένου να κανονίσουν τη μεταφορά τους, επισημαίνει η διοίκηση του Δήμου, προσθέτοντας ότι πρέπει πρώτα να έχουν κλείσει το ραντεβού τους στο εμβολιαστικό κέντρο.

«Τα εμβόλια που πρέπει να κάνουμε όλοι είναι η μεγαλύτερη ελπίδα που έχουμε για να ξεφύγουμε από τα δεσμά της πανδημίας. Πρέπει, λοιπόν, όλοι να βοηθήσουμε ώστε άπαντες να έχουν εύκολη πρόσβαση στο εμβολιαστικό κέντρο που τους έχουν κλείσει ραντεβού, να συμβάλουμε, ώστε να μη χαθεί ούτε ένα εμβόλιο. Για αυτό και εμείς ως Δήμος παίρνουμε αυτή την πρωτοβουλία να εξυπηρετήσουμε τους συμπολίτες μας, κυρίως τους μοναχικούς ηλικιωμένους, που δεν έχουν κάποιον να τους μεταφέρει», δήλωσε ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet