Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Αττικής: Κανένας φασίστας δεν χωρά στην πόλη της Ηλέκτρας Αποστόλου
Κοινωνία

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Αττικής: Κανένας φασίστας δεν χωρά στην πόλη της Ηλέκτρας Αποστόλου

«Κανένας φασίστας δεν χωρά στην πόλη μας, στην πόλη της Ηλέκτρας Αποστόλου» τονίζει η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Αττικής καταδικάζοντας επίθεση που δέχθηκε φοιτητής στην κεντρική πλατεία Ηρακλείου Αττικής.

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Αττικής εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Καταγγέλλουμε την επίθεση που δέχτηκε νεολαίος, φοιτητής και κάτοικος του Ηρακλείου Αττικής, από ομάδα ακροδεξιών, την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου το μεσημέρι, στην κεντρική πλατεία του Ηρακλείου. Η ομάδα των ακροδεξιών είχε στοχοποιήσει τον νεολαίο και όταν βρήκαν την ευκαιρία, τον απομόνωσαν και του επιτέθηκαν, χτυπώντας τον στο κεφάλι και στο σώμα. Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν μετά την παρέμβαση εργαζομένων στα γύρω καταστήματα και διερχόμενων πολιτών.

Καταδικάζουμε απερίφραστα τη συγκεκριμένη, καθώς και οιαδήποτε ακροδεξιά και φασιστική συμπεριφορά που έχει στόχο την τρομοκράτηση των κατοίκων της πόλης μας και καλούμε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να σταθούν αποφασιστικά και δυναμικά απέναντι σε κάθε φαινόμενο βίας, αυταρχισμού, αλλά και σε οιαδήποτε φασίζουσα συμπεριφορά και αντίληψη.

Δεν ανεχόμαστε τέτοια φαινόμενα στις γειτονιές μας! Ο αντιφασιστικός αγώνας είναι υπόθεση όλης της κοινωνίας, για έναν κόσμο ειρήνης, δικαιοσύνης και ισότητας.

Ζητάμε τη διερεύνηση του περιστατικού και την άμεση απόδοση δικαιοσύνης.

Κανένας φασίστας δεν χωρά στις γειτονιές, στα σχολεία, στα Πανεπιστήμια, στους χώρους εργασίας μας! Κανένας φασίστας δεν χωρά στην πόλη μας, στην πόλη της Ηλέκτρας Αποστόλου!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet