Ο Ν. Μπάμπαλος καταδικάζει τη φασιστική επίθεση στην πλατεία ΗΣΑΠ και ζητεί συνάντηση με τον Τ. Θεοδωρικάκο
Κοινωνία

Ο Ν. Μπάμπαλος καταδικάζει τη φασιστική επίθεση στην πλατεία ΗΣΑΠ και ζητεί συνάντηση με τον Τ. Θεοδωρικάκο

Τη φασιστική επίθεση που διαδραματίστηκε στην κεντρική πλατεία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής την Κυριακή 3 Οκτωβρίου καταδικάζει με δήλωσή του ο δήμαρχος, Νίκος Μπάμπαλος, και ζητεί συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, για να μην ξαναζήσει το Ηράκλειο τέτοια φαινόμενα βίας.

Ο κ. Μπαμπάλος δήλωσε σχετικά: «Καταδικάζουμε απερίφραστα τα γεγονότα που είδαμε να διαδραματίζονται στην πόλη μας, τα οποία δεν έχουν και δεν θα έχουν ποτέ θέση στο Ηράκλειο. Στη Δημοκρατία έχουμε όλοι δικαίωμα στον σεβασμό της προσωπικής άποψης και κυρίως στο δικαίωμα να μπορούμε να τοποθετούμαστε δημόσια. Καλούμε την Πολιτεία να πάρει άμεσα μέτρα ώστε να μην επαναληφθούν άλλα τέτοια περιστατικά. Είναι σημαντικό -για εμάς ως δημοτική αρχή- να απολαμβάνουν οι δημότες μας το ύψιστο αγαθό της ασφάλειας και γι’ αυτό, τις επόμενες ημέρες, θα ζητήσω συνάντηση με τον υπουργό, ώστε να ζητήσουμε τη συνδρομή του στις προσπάθειες μας για ασφάλεια στη πόλη μας».

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής αναμένεται να εκδώσει σχετικό ψήφισμα στην επερχόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet