«Πάμε Γειτονιά»: Εκστρατεία ολοκληρωμένων δράσεων στις γειτονιές του Ηρακλείου Αττικής με τη συμμετοχή των δημοτών
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

«Πάμε Γειτονιά»: Εκστρατεία ολοκληρωμένων δράσεων στις γειτονιές του Ηρακλείου Αττικής με τη συμμετοχή των δημοτών

Μία νέα καμπάνια ολοκληρωμένου κύκλου δράσεων καθημερινότητας στις γειτονιές της πόλης ξεκινάει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, με σύνθημα το «Πάμε Γειτονιά» τα συνεργεία της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος θα συναντιόνται σε τακτική βάση όλα μαζί σε μια συγκεκριμένη περιοχή – πέρα δηλαδή από τις επιμερισμένες εργασίες που εκτελούν τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας – ώστε να γίνεται μια συνολική παρέμβαση, κάθε φορά και σε μία γειτονιά.

Η αρχή θα γίνει από την περιοχή της πλατείας Μακεδονίας όπου την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, από νωρίς το πρωί, οι υπηρεσίες καθαριότητας, πρασίνου κτλ θα βρίσκονται στους δρόμους, το πάρκο, την παιδική χαρά και την πλατεία για να καθαρίσουν, να περιποιηθούν το πράσινο, να επιλύσουν τυχόν προβλήματα και να ομορφύνουν τη γειτονιά. Σε αυτή την εκστρατεία ο Δήμος καλεί και όσους δημότες το επιθυμούν να συμμετέχουν.

Ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Δημήτρης Δημητρόπουλος δηλώνει σχετικά:

«Όπως λέμε και σαν μήνυμα της δράσης, να νιώσουμε και να φροντίσουμε την πόλη μας όπως ακριβώς αισθανόμαστε για το σπίτι μας. Για αυτό και το κάλεσμα που κάνουμε στους Ηρακλειώτες έχει περισσότερο συμβολικό και συναισθηματικό νόημα. Να κάνουμε δηλαδή τους συμπολίτες μας σύμμαχους στην διαρκή προσπάθεια που κάνει ο Δήμος να γίνεται το Ηράκλειο κάθε ημέρα και καλύτερο. Από όσους έρθουν ζητάμε μόνο το μεράκι τους. Εμείς θα τους δώσουμε τα υπόλοιπα (γάντια και λοιπά υλικά). Ας γίνουμε λοιπόν μια μεγάλη οικογένεια που φροντίζει για το μεγάλο της σπίτι…».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet