Πρώτη αποστολή βοήθειας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας
Κοινωνία

Πρώτη αποστολή βοήθειας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Την πρώτη μαζική αποστολή βοήθειας με είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας πραγματοποίησε στις πληγείσες περιοχές ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος, μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου, ταξίδεψαν το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στα πλημμυρισμένα χωριά της Καρδίτσας και των Τρικάλων και διέθεσαν τα πράγματα, που τις προηγούμενες ημέρες είχαν προσφέρει οι κάτοικοι του Ηρακλείου ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου.

Στο περιθώριο της αποστολής, ο Νίκος Μπάμπαλος συναντήθηκε με τους δημοτικούς άρχοντες των Δήμων Παλαμά και Τρικκαίων, από τους οποίους ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί μετά από το έντονο πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.

«Η εικόνα είναι πραγματικά δραματική, πολύ χειρότερη από εκείνη που βλέπουμε στην οθόνη της τηλεόρασης. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας και εμείς θα συνεχίσουμε να τους την προσφέρουμε. Όπως δήλωσα και στους συνανθρώπους που συνάντησα στη Θεσσαλία, μπορεί να νομίζουν ότι έχασαν τα πάντα, όμως δεν θα τους αφήσουμε να χάσουν την ελπίδα. Θα είμαστε στο πλευρό τους», δήλωσε ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet