Πρώτη διάλεξη στις 20/2 για τον Κύκλο Διά Βίου Εκπαίδευσης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Πρώτη διάλεξη στις 20/2 για τον Κύκλο Διά Βίου Εκπαίδευσης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Την πρώτη του συνάντηση – διάλεξη πραγματοποιεί ο Κύκλος Διά Βίου Εκπαίδευσης, το νέο πρόγραμμα που ξεκίνησε και υλοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για να προσφέρει δωρεάν ενημέρωση και κατάρτιση πάνω σε κοινωνικά και επιστημονικά πεδία, σε όσους πολίτες επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα εν λόγω μαθήματα. δωρεάν. Η πρώτη συνάντηση θα γίνει την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, από τις 18.30 έως τις 20.30, στον χώρο της Βίλα Στέλλα (Γαλήνης και Σοφίας) με θέμα «Διαχείριση πολιτιστικής κληρονομιάς και δημιουργικές βιομηχανίες» και εισηγητή – ομιλητή τον Γιώργο Δαρεμά (διδάκτορας Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών Πανεπιστημίου Sussex U.K.).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σε πρώτη φάση, το πρόγραμμα του Κύκλου Διά Βίου Εκπαίδευσης θα συμπεριλάβει διαλέξεις ανά δεκαπενθήμερο έως τον Ιούνιο του 2024 με στόχο από το ακαδημαϊκό έτος 2024 – 2025 (έναρξη Σεπτέμβριος – Οκτώβριος) να οργανωθεί μια πιο συχνή παράδοση σεμιναρίων σε συγκεκριμένα θεματικά πεδία. Σε αυτή την πιλοτική φάση του προγράμματος οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθούν τις διαλέξεις χωρίς πρότερη δήλωση συμμέτοχης. Αφού ενημερώνονται από τα μέσα του Δήμου για τις ημέρες και τις ώρες των διαλέξεων μπορούν να προσέρχονται στον χώρο παράδοσης και να δηλώνουν επί τόπου την παρουσία τους.

Εάν το επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν την πρόθεσή τους για παρουσία σε διάλεξη και νωρίτερα, είτε με μήνυμά τους (όνομα, επώνυμο, στοιχεία επικοινωνίας) στη διεύθυνση [email protected], είτε καλώντας το 213 2000133 Δευτέρα με Παρασκευή 9.00 – 14.00. Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet