Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία Δήμου Ηρακλείου Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Τον μηχανισμό της Πολιτικής Προστασίας έχει σε επιφυλακή ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για να αντιμετωπίσει τυχόν ζητήματα που θα προκύψουν από την κακοκαιρία που εκδηλώνεται σε όλη τη χώρα αυτές τις ημέρες.

Πέραν από την επιχειρησιακή ετοιμότητα για άμεση παρέμβαση όπου χρειαστεί, ο Δήμος διαθέτει το Α΄ ΚΑΠΗ της πόλης (Πολυτεχνείου & Ελπίδος) ώστε να παραμείνει ανοικτό, θερμαινόμενο και έτοιμο να υποδεχθεί όσους πολίτες δεν έχουν ίδια μέσα θέρμανσης την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019 έως τις 18:00 και -ανάλογα με τις συνθήκες- την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου.

Επιπλέον, σε περίπτωση ισχυρής χιονόπτωσης που θα δυσκολέψει τις μετακινήσεις, ο Δήμος θα διαθέτει τα υπηρεσιακά επιβατικά του οχήματα για την εξυπηρέτηση πολιτών που πρέπει να μετακινηθούν για σοβαρούς λόγους (π.χ. επείγουσα ανάγκη για λόγους υγείας, ΑμεΑ, κ.λπ.).

Για το πώς και οι ίδιοι μπορούν να μεριμνήσουν ώστε να παραμείνουν ασφαλείς, οι Ηρακλειώτες μπορούν να συμβουλευτούν τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr, αλλά και στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ., www.astynomia.gr.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet