Σε καθαρά και έτοιμα σχολεία χτύπησε το κουδούνι για Λύκεια και Γυμνάσια στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Σε καθαρά και έτοιμα σχολεία χτύπησε το κουδούνι για Λύκεια και Γυμνάσια στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Νίκος Μπάμπαλος: «Είμαστε σε επιφυλακή για να συνεχίσουμε να προστατεύουμε την υγεία των παιδιών μας»

Με όλα τα απαιτούμενα μέσα και μέτρα προστασίας για την υγεία μαθητών και εκπαιδευτικών άνοιξαν οι υπόλοιπες δύο τάξεις των Λυκείων και οι τρεις των Γυμνασίων στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής, μετά την περίοδο του περιορισμού των μετακινήσεων λόγω της έκτασης κατάστασης που δημιούργησε η πανδημία του κορωνοϊού, αναφέρει η δημοτική αρχή.

Όπως τα παιδιά της τρίτης Λυκείου την περασμένη εβδομάδα, έτσι και εκείνα που ξαναπήγαν στο σχολείο τους τη Δευτέρα 18 Μαΐου βρήκαν τις σχολικές αίθουσες και τα προαύλια καθαρά, έχοντας γίνει απολύμανση, το προσωπικό καθαριότητας του Δήμου στη θέση του και σε ετοιμότητα, αντισηπτικά υλικά προστασίας διαθέσιμα και τις τάξεις ειδικά διαμορφωμένες για να τηρούνται οι απαιτούμενες αποστάσεις, προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.

Ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος, και ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Θεόδωρος Γραμματικός, επισκέφτηκαν πριν το πρώτο κουδούνι τα σχολεία που άνοιξαν στο Ηράκλειο για να διαπιστώσουν από κοντά την ετοιμότητα των σχολικών μονάδων, βάσει του πλάνου της δημοτικής αρχής. Ο δήμαρχος ενημέρωσε τις διευθύνσεις των σχολείων ότι θα έχουν στη διάθεσή τους επιπλέον προσωπικό καθαριότητας για να καθαρίζονται τα σχολεία, σε επαναλαμβανόμενες περιόδους μέσα στην ημέρα.

«Μετά την τρίτη Λυκείου, υποδεχθήκαμε σήμερα πίσω στην τάξη τα υπόλοιπα παιδιά των Λυκείων και τους μαθητές των Γυμνασίων της πόλης. Χαίρομαι που τα παιδιά είναι ενημερωμένα και τηρούν τα μέτρα προστασίας, όπως άλλωστε έκαναν και την προηγούμενη περίοδο. Θέλω να διαβεβαιώσω του γονείς και τους ίδιους τους μαθητές ότι έχουμε προετοιμάσει κατάλληλα τα σχολικά κτήρια και παραμένουμε σε επιφυλακή για οτιδήποτε χρειαστεί ώστε να εξασφαλίσουμε ότι η υγεία των παιδιών μας θα είναι προστατευμένη», σχολίασε ο Νίκος Μπάμπαλος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet