Στις 17/11 η διανομή ειδών πρώτης ανάγκης στους δικαιούχους ΤΕΒΑ στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Στις 17/11 η διανομή ειδών πρώτης ανάγκης στους δικαιούχους ΤΕΒΑ στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Νέα διανομή προϊόντων στους οικονομικά αδύναμους κατοίκους της πόλης πραγματοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής σε μια δύσκολη περίοδο, που οι ανάγκες της τοπικής κοινωνίας λόγω της πανδημίας είναι αυξημένες, όπως αναφέρει η διοίκηση.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο των δράσεων στήριξης των Ηρακλειωτών αυτή την περίοδο και μετά από την παροχή τροφίμων και ειδών σπιτιού στους δικαιούχους του προγράμματος του δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου την περασμένη εβδομάδα, η διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, σε συνεργασία  με την Περιφέρεια Αττικής (Περιφερειακή Ενότητα Βόρειου Τομέα) θα διανείμει εκ νέου προϊόντα στους δικαιούχους του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

H δημοτική αρχή ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι η νέα διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Νοεμβρίου, από τις 9:00 έως τις 14:00 στο προαύλιο του 4ου Λυκείου Ηρακλείου Αττικής (Κηφισίας 32).

Ο Δήμος Ηρακλείου επισημαίνει ότι οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν έγκαιρα και ατομικά, με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο, ενώ όσοι προσέλθουν θα πρέπει να προσκομίζουν σε έντυπη μορφή  τον ΑΜΚΑ ή το αντίγραφο της αίτησης του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν υποβάλει. Η παραλαβή των προϊόντων μπορεί να γίνει μόνο από τον δικαιούχο. Σε διαφορετική περίπτωση χρειάζεται η σχετική εξουσιοδότηση.

Η διανομή θα περιέχει βασική υλική συνδρομή με είδη πρώτης ανάγκης και αρκετά τρόφιμα, οπότε συμβουλεύονται οι δικαιούχοι να έρθουν με καρότσι, βέλτιστα δε με κάποιο μέσο μεταφοράς, προσθέτει η διοίκηση.

Για τη μετακίνησή τους προς και από τη διανομή, οι δικαιούχοι μπορούν να λάβουν άδεια κυκλοφορίας, στέλνοντας με sms τον κωδικό «2» στο 13033 (Μετάβαση για την προμήθεια αγαθών πρώτης ανάγκης όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους), καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet