Στον «αέρα» η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Στον «αέρα» η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής είναι από σήμερα, Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019, στον «αέρα» του διαδικτύου. Με στόχο να κάνει πιο απλή και πιο εύκολη την καθημερινή επαφή του πολίτη με τον Δήμο το ανανεωμένο www.iraklio.gr είναι διαμορφωμένο, όπως ενημερώνει η διοίκηση του Δήμου, έτσι ώστε να δίνει άμεση πρόσβαση σε λειτουργίες όπως: η υποβολή αιτημάτων, η ηλεκτρονική έκδοση πιστοποιητικών και βεβαιώσεων, η άντληση πληροφόρησης για το πώς και από ποια υπηρεσία μπορεί να εξυπηρετηθεί κάποιος ανάλογα με την περίπτωση, τα τελευταία νέα του Δήμου, ενδιαφέρουσες δράσεις και καμπάνιες ενημέρωσης.

Παράλληλα με το καινούργιο site ο Δήμος διαθέτει δωρεάν σε όλους την εφαρμογή Οδηγός Πόλης Ηρακλείου Αττικής, την οποία οι χρήστες μπορούν να βρουν στα app stores των έξυπνων συσκευών τους (άμεσα στο Google Play Store, εντός των ημερών στο AppStore για iOS). Κατεβάζοντας την εφαρμογή η καταχώρηση αιτημάτων γίνεται ακόμα πιο απλή, αφού ο χρήστης μπορεί πλέον να καταχωρεί λεπτομέρειες όπως φωτογραφία, αυτόματη γεωγραφική θέση, σχόλια κ.ά.

«Διαμορφώσαμε τη νέα ιστοσελίδα του Δήμου μας με στόχο να εξελίξουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στον δημότη, να κάνουμε την εξυπηρέτησή του ακόμα πιο εύκολη. Μέσα από το ανανεωμένο μας site θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στη διαρκή εκστρατεία απλοποίησης της καθημερινής επαφής Δήμου και πολίτη την οποία έχει ξεκινήσει να υλοποιεί η δημοτική μας αρχή από την πρώτη ημέρα της θητείας της. Πλέον, το διευρυμένο δίκτυο εξυπηρέτησης των πολιτών: το Γραφείο Εξυπηρέτησης Δημοτών, τα δύο ΚΕΠ της πόλης, τα Δημοτικά Ιατρεία, το Γραφείο Αστικής Πανίδας, το Ληξιαρχείο, το Δημοτολόγιο κ.ά. περνούν και στον ψηφιακό κόσμο για να μπορεί ο κάθε Ηρακλειώτης να βρει αυτό που θέλει από τον Δήμο μέσα από την άνεση του σπιτιού του. Με τη δική σας εμπιστοσύνη συνεχίζουμε να κάνουμε το Ηράκλειο κάθε ημέρα καλύτερο», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet