Στο Ηράκλειο Αττικής συνεχίζει τη δράση του για την οδική ασφάλεια ο ΣΒΑΠ
Κοινωνία

Στο Ηράκλειο Αττικής συνεχίζει τη δράση του για την οδική ασφάλεια ο ΣΒΑΠ

Ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων συνεχίζει τις εβδομάδες Οδικής Ασφάλειας και Κυκλοφοριακής Αγωγής στα σχολεία των Δήμων –  μελών του, σε συνεργασία με τους Δήμους.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες ειδικών στα σχολεία και βιωματική εκπαίδευση με κατάλληλο εξοπλισμό σε κοινόχρηστους χώρους των Δήμων ή στα προαύλια των σχολείων. Επίσης, μια σειρά πρωτοβουλιών (εκθέσεις ζωγραφικής, εκδηλώσεις από φορείς, κ.λπ.) που στόχο έχουν την ευρύτερη ευαισθητοποίηση των τοπικών κοινωνιών και ιδιαίτερα των νέων.

Προς τον σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις ενημέρωσης για το πρόγραμμα, μεταξύ στελεχών του ΣΒΑΠ, της δημοτικής αρχής Ηρακλείου Αττικής, διευθυντών των σχολείων και λοιπών εκπροσώπων συλλογικών φορέων.

Η εβδομάδα οδικής ασφάλειας στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής πραγματοποιείται από τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου μέχρι την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018.

Σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (ΙΟΑΣ) «Πάνος Μυλωνάς» και τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής  έχουν προγραμματιστεί οι ακόλουθες παρουσιάσεις:

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου

  • 4ο Δημοτικό Σχολείο, ώρα 11:45

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου

  • 5ο Δημοτικό Σχολείο, ώρα 8:15
  • 12ο Δημοτικό Σχολείο, ώρα 10:00
  • 2ο Λύκειο, ώρα 11:45

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου

  • Βιωματική εκπαίδευση στην πλατεία Αγίου Λουκά από τις 9:00

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet