Στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής η ΕΣΑμεΑ την Πέμπτη 16 Ιουλίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής η ΕΣΑμεΑ την Πέμπτη 16 Ιουλίου

Αντιπροσωπεία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) φιλοξενεί την Πέμπτη 16 Ιουλίου το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, προκειμένου να δώσει την ευκαιρία στους Ηρακλειώτες ΑμΕΑ να ενημερωθούν για τα δικαιώματα και τις παροχές που μπορούν και πρέπει να διεκδικήσουν.

Η αντιπροσωπεία θα βρίσκεται στο Κέντρο Κοινότητας (1ος όροφος δημαρχείου, Στ. Καραγιώργη 2 και Μαρ. Αντύπα) από τις 10:00 έως τις 12:00 για να υποδεχθεί όσους πολίτες επιθυμούν να ενημερωθούν ή να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους.

Σε περίπτωση αδυναμίας μετακίνησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα στον τηλ.αριθμό 213 2000265, για να μιλήσουν με την αντιπροσωπεία της Συνομοσπονδίας.

Η πρωτοβουλία είναι μέρος της δράσης της ΕΣΑμεΑ «Διεκδικούμε Μαζί», στο πλαίσιο της οποίας η Εθνική Συνομοσπονδία συμβάλλει στην ενημέρωση, στην ευαισθητοποίηση, στη διάχυση της πληροφόρησης για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους και στην ενδυνάμωση της αναπηρικής οικογένειας.

Όσοι θέλουν να έρθουν σε επαφή με την ΕΣΑμεΑ οποιαδήποτε ημέρα του χρόνου, μπορούν να το κάνουν στον τηλ. αριθμό 210 9949837.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet