Συμβουλές για τις σχέσεις μητέρας – παιδιού από την Τένια Μακρή
Κοινωνία

Συμβουλές για τις σχέσεις μητέρας – παιδιού από την Τένια Μακρή

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής γιορτάζει την ημέρα της Μητέρας και υποδέχεται στην πόλη την οικογενειακή σύμβουλο και συγγραφέα Τένια Μακρή.

Ομιλία για της σχέσεις μητέρας – παιδιού στο Ηράκλειο Αττικής

Τη Δευτέρα 7 Μαΐου 2018 στις 18:30 στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο (Κουντουριώτου & Νεότητος) η κ. Μακρή θα βοηθήσει όσους συμμετέχουν στην εκδήλωση να κατανοήσουν τη σχέση μητέρας – παιδιού και θα δώσει συμβουλές για το πώς θα μπορέσουν να βάλουν αυτή τη σχέση σε μια εποικοδομιτική και υγιή βάση.

Στην πρόσκληση που απευθύνει ο Δήμος στους πολίτες για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση σημειώνεται: «Ενοχή, τρυφερότητα, θυμό, αγάπη. Κανείς άλλος εκτός από τη μητέρα μας δεν μπορεί να μας προκαλέσει όλα αυτά τα συναισθήματα ταυτόχρονα –γι΄ αυτό και η σχέση μας μαζί της είναι ένας πραγματικός γρίφος που συχνά δυσκολεύει τη ζωή μας. Μπορούμε, αλήθεια, ως ενήλικες να λύσουμε αυτόν τον γρίφο και να αποκαταστήσουμε την εικόνα της μητέρας μας έτσι όπως είναι, και όχι όπως την είχαμε σχηματίσει μέσα μας ως παιδιά; Μπορούμε να ξεπεράσουμε τα όποια τραύματα μας δημιούργησε η συμπεριφορά της και να έχουμε μια θεραπευτική επικοινωνία μαζί της; Η Τένια Μακρή προτείνει δέκα βήματα που θα βοηθήσουν να μπει η σχέση με τη μητέρα σε μια νέα πολύτιμη διάσταση».

Η ομιλία της κ. Τένιας Μακρή, στο πλαίσιο της οποίας θα παρουσιαστεί και το καινούργιο βιβλίο της «Τι θα κάνω μ΄ εσένα μαμά…», είναι ανοικτή για όλους όσους θέλουν να την παρακολουθήσουν.

Την εκδήλωση θα «ντύσει» μουσικά η Παιδική Χορωδία των σύγχρονων Εκπαιδευτηρίων Μάνεση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet