Συνάντηση Γ. Παπαδημητρίου με τον μητροπολίτη Ιωνίας – Φιλαδελφείας, Ηρακλείου & Χαλκηδόνος
Κοινωνία

Συνάντηση Γ. Παπαδημητρίου με τον μητροπολίτη Ιωνίας – Φιλαδελφείας, Ηρακλείου & Χαλκηδόνος

Συνάντηση και ανταλλαγή απόψεων με τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Ιωνίας – Φιλαδελφείας, Ηρακλείου & Χαλκηδόνος, κ.κ. Γαβριήλ, είχαν ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Γιώργος Παπαδημητρίου και στελέχη του δημοτικού συνδυασμού Ηράκλειο – Μαζί.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 30 Ιανουαρίου 2019 στη διοικητική έδρα της Μητρόπολης και εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης και αμφίπλευρης επικοινωνίας της παράταξης με το σύνολο των θεσμικών φορέων του Ηρακλείου Αττικής.

«Η προσπάθεια να στεκόμαστε δίπλα και αρωγοί σε ανθρώπους με ευρεία και ανοικτή σκέψη στον χώρο της χριστιανικής πίστεως και στο κοινωνικό έργο που αυτοί προσφέρουν, για όλους εμάς συνιστά ευθύνη και επιλογή» σχολίασε ο κ. Γιώργος Παπαδημητρίου μετά το πέρας της συνάντησης και συμπλήρωσε: «Όταν ασχολείσαι, από οποιαδήποτε θέση με τα κοινά, είναι λάθος να είσαι επιφανειακός και “ξύλινος”. Σήμερα, με σεβασμό και χαρά, μοιραστήκαμε απόψεις, διδαχθήκαμε από την πηγή της ανιδιοτέλειας και της προσφοράς και διαπιστώσαμε ότι η επιθυμία μας να κάνουμε το Ηράκλειο πιο όμορφο είναι μεγάλη και κοινή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet