Συνάντηση του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης
Κοινωνία

Συνάντηση του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης

Συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης, Νίκο Χιωτάκη, είχε ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Ν. Μπάμπαλος , προκειμένου να συζητήσουν για τα προγράμματα ανακύκλωσης στον Δήμο.

Ο κ. Μπάμπαλος αναφέρει σχετικά:

«Συζητήσαμε για το πώς μπορούμε να συνεργαστούμε, Δήμος και ΕΟΑΝ, για να τονώσουμε τα προγράμματα ανακύκλωσης στην πόλη μας. Χαίρομαι ιδιαίτερα που τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότεροι Ηρακλειώτες προστίθενται στη μεγάλη συμμαχία και ανακυκλώνουν έτσι ώστε να κάνουμε το Ηράκλειο έναν περισσότερο πράσινο Δήμο.

Δουλειά μας είναι να σας δίνουμε όλα τα απαιτούμενα εργαλεία, προκειμένου να αυξήσουμε την παραγωγή των ανακυκλώσιμων υλικών έναντι του συμβατικού απορρίμματος. Κοιτάμε, μάλιστα, να το κάνουμε με συνεργασίες, διεκδικώντας προγράμματα και υποδομές, προκειμένου να εξοικονομήσουμε χρήματα από το δημοτικό ταμείο. Έτσι, άλλωστε, ήρθαν και οι συνεχόμενες μειώσεις στα δημοτικά τέλη τα προηγούμενα πέντε χρόνια (το λεύκωμα της πόλης μας που προσέφερα στο Νίκο Χιωτάκη είναι από ανακυκλώσιμο υλικό)».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet