Συνεργασία Δήμου Ηρακλείου Αττικής – ΕΚΠΑ στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας
Κοινωνία

Συνεργασία Δήμου Ηρακλείου Αττικής – ΕΚΠΑ στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής θέλοντας να τονώσει την επιχειρησιακή του ετοιμότητα στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας, εξασφάλισε την πολύτιμη συνεργασία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών και του καθηγητή Δυναμικής, Τεκτονικής, Εφαρμοσμένης Γεωλογίας και Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών, Ευθύμιου Λέκκα.

Η σχετική προγραμματική σύμβαση θα υπογραφεί τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018 στις 15:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο δημαρχείο Ηρακλείου (Στ. Καραγιώργη 2 και Μαρίνου Αντύπα).

Η επιστημονική ομάδα του κ. Λέκκα αναλαμβάνει να εκπονήσει μελέτη χαρτογράφησης του Ηρακλείου, περιγράφοντας τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες της πόλης.

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, με βάση τη μελέτη, θα προχωρήσει, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στις παρεμβάσεις που θα κριθούν απαραίτητες, ενώ με ειδική ενημερωτική καμπάνια με τίτλο «Μαθαίνω να προστατεύω τον εαυτό μου και τους γύρω μου» θα ενημερώσει τους μαθητές και όλους τους κατοίκους, ώστε με απλό και πρακτικό τρόπο να γνωρίζουν πώς θα μπορούν να προστατευθούν και να αντιμετωπίζουν έκτακτες καταστάσεις.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet