Σύνδεση δημοτικών κτηρίων και σχολείων του Ηρακλείου Αττικής με το δίκτυο φυσικού αερίου προωθεί ο Ν. Μπάμπαλος
Κοινωνία

Σύνδεση δημοτικών κτηρίων και σχολείων του Ηρακλείου Αττικής με το δίκτυο φυσικού αερίου προωθεί ο Ν. Μπάμπαλος

Τις προοπτικές για την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου εξέτασαν ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, και οι υπεύθυνοι της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής (ΕΔΑ Αττικής).

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος είχε συνάντηση στο δημαρχείο με τους υπευθύνους της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής Γιάννη Ντρούκα και Χρήστο Χασαπόπουλο, κατά την οποία ζήτησε, και έγινε αποδεκτό από την εταιρεία, στην επικείμενη επέκταση του δικτύου, όλα τα δημοτικά κτήρια, αλλά και τα σχολεία του Δήμου να συνδεθούν με το φυσικό αέριο. Αυτό συνεπάγεται ότι θα μπορεί όλη η εκπαιδευτική κοινότητα να έχει αποτελεσματικότερη και οικονομικότερη θέρμανση.

Στη συνάντηση με τους εκπροσώπους της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής εξέφρασε την άποψη ότι το φυσικό αέριο ως εναλλακτικός τρόπος θέρμανσης θα μπορεί να προσφέρει, σε όσους Ηρακλειώτες το επιλέξουν, θέρμανση με οικονομικότερο τρόπο.

Γι΄ αυτό ζήτησε από την εταιρεία να ενημερωθεί, επισήμως, για την επέκταση του Δικτύου στην πόλη του Ηρακλείου, ώστε ο Δήμος να εκπονήσει έναν σχεδιασμό τεχνικών έργων που θα δώσει τη δυνατότητα σε όσους Ηρακλειώτες επιλέξουν για θέρμανση το φυσικό αέριο να μπορούν να ενταχθούν εύκολα και γρήγορα στο δίκτυο και συζητήθηκε η παραχώρηση χώρου για εγκατάσταση σταθμού διανομής.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας από την πλευρά τους τόνισαν ότι όσοι δημότες του Ηρακλείου   ενδιαφέρονται να βάλουν φυσικό αέριο στο σπίτι τους ή στην επιχείρησή τους το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να καταθέσουν μια αίτησή στην Εταιρεία.

Για περισσότερες λεπτομέρειες  για το θέμα αυτό οι πολίτες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet