«Τεχνολογία για Όλους» δωρεάν για όλους τους δημότες από COSMOTE και Δήμο Ηρακλείου Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Επιχειρήσεις – Αγορά

«Τεχνολογία για Όλους» δωρεάν για όλους τους δημότες από COSMOTE και Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Για ακόμα μια χρονιά, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και η COSMOTE δίνουν την ευκαιρία στους, μεγαλύτερης ηλικίας, κατοίκους της πόλης να εξοικειωθούν και να μάθουν να χειρίζονται νέες τεχνολογίες και ψηφιακά μέσα εξυπηρέτησης και επικοινωνίας, παρακολουθώντας δωρεάν το πρόγραμμα «Τεχνολογία για Όλους».

Στα μαθήματα, τα οποία γίνονται στις εγκαταστάσεις της ΟΤΕAcademy, στο Μαρούσι (Πελίκα & Σπάρτης- Ψαλίδι), έως τέλη Μαΐου και μέσα από 16 ώρες εκπαίδευσης, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, οι Ηρακλειώτες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν να χρησιμοποιούν  tablet και τεχνολογίες αφής, να πλοηγούνται στο internet, να αξιοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να κάνουν χρήση διαφόρων εφαρμογών όπως οι χάρτες, σημειώσεις, email κ.ά.

Για δηλώσεις συμμετοχής και εγγραφές στο πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι δημότες Ηρακλείου μπορούν να καλούν στο 210 6249300, από Δευτέρα έως Παρασκευή (09:00 – 21:00).

«Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους τους Ηρακλειώτες να χρησιμοποιήσουν τις νέες τεχνολογίες για να κάνουν την καθημερινότητά τους πιο εύκολη» δηλώνει ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος και συμπληρώνει:

«Από τη μία τους δίνουμε τα εργαλεία, τη νέα ιστοσελίδα του Δήμου, με τις πλατφόρμες online εξυπηρέτησης για τα αιτήματα καθημερινότητας και την έκδοση βεβαιώσεων και πιστοποιητικών για την απλούστευση των γραφειοκρατικών διαδικασιών. Από την άλλη τους μαθαίνουμε πώς να τα χρησιμοποιούν, ιδίως τους συμπολίτες μας στη μεγαλύτερη ηλικία, ώστε όλοι να έχουν πρόσβαση στην ψηφιακή εποχή, στις ευκολίες που αυτή προσφέρει».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet