Το Ηράκλειο Αττικής φωταγωγεί το δέντρο του στις 2/12 και το γιορτάζει με συναυλίες
Κοινωνία

Το Ηράκλειο Αττικής φωταγωγεί το δέντρο του στις 2/12 και το γιορτάζει με συναυλίες

Με την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής υποδέχεται τον Δεκέμβριο, τον μήνα των Γιορτών. Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, στις 20.00, στην κεντρική πλατεία της πόλης, ο δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος καλεί όλους τους δημότες να πατήσουν μαζί το κουμπί για ανάψει το μεγάλο δέντρο του Ηρακλείου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, θα ακολουθήσει συναυλία με τη Χριστίνα Γκόλια και την ορχήστρα της, αλλά και τα πρώτα κάλαντα παρέα με τα παιδιά του Εθνικού Ωδείου Ηρακλείου Αττικής. Στον χώρο της συναυλίας θα υπάρχει και το ταχυδρομείο του Άγιου Βασίλη, όπου το κάθε παιδί μπορεί να στέλνει το γράμμα του με τις ευχές αλλά και το τι δώρο θέλει για αυτά τα Χριστούγεννα.

Το γιορτινό κλίμα συνεχίζεται την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στην πλατεία Αγίου Λουκά, με τη συναυλία των Bronza Banda και το δέντρο των ευχών που θα στηθεί στον χώρο, ώστε να κρεμάσουν όλες και όλοι τη δική τους ευχή για τη νέα χρονιά στα κλαδιά του.

«Σας καλώ να γεμίσουμε την πόλη μας φως και τις καρδιές μας ζεστασιά. Σε μια δύσκολη περίοδο για την ανθρωπότητα, είναι σημαντικό να νιώσουμε ξανά αγάπη και αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο ώστε να σταματήσει η εχθρότητα και να επικρατήσει παγκόσμια Ειρήνη. Από το δικό μας μετερίζι θα προσπαθήσουμε να φέρουμε όσο το δυνατό περισσότερα χαμόγελα στα πρόσωπα των συμπολιτών μας», το μήνυμα του δημάρχου Νίκου Μπάμπαλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet