Χριστουγεννιάτικο bazaar στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής από τις 3/12 για τη στήριξη της Κιβωτού του Κόσμου
Κοινωνία

Χριστουγεννιάτικο bazaar στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής από τις 3/12 για τη στήριξη της Κιβωτού του Κόσμου

Τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου ενισχύει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής διοργανώνοντας χριστουγεννιάτικο bazaar με καλλιτεχνικές δημιουργίες από τις 3 έως τις 5 Δεκεμβρίου στον χώρο της Βίλας Στέλλα (Γαλήνης και Σοφίας). Στο bazaar εκθέτουν και διαθέτουν προς πώληση τις δημιουργίες τους φορείς και καλλιτέχνες της πόλης, ώστε τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν να δοθούν για τις ανάγκες της Κιβωτού.

Συγκεκριμένα, στη φιλανθρωπική δράση συμμετέχουν: οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Ηρακλείου Αττικής με δημιουργίες των παιδιών, αντίστοιχα τα καλλιτεχνικά τμήματα των δημοτικών ΚΑΠΗ, οι τάξεις δημιουργικής απασχόλησης της ΚΕΑΕΔΗΑ, τα ίδια τα παιδιά της Κιβωτού, η Ομάδα Φίλων Ζωγραφικής «Καμίνι Γαλατσίου» και ο Ηρακλειώτης καλλιτέχνης Περικλής Περδικάρης, με εξειδίκευση στις δημιουργίες χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά.

Το bazaar θα έχει ανοικτές τις πόρτες του για το κοινό καθ’ όλο το τριήμερο από τις 12:00 έως τις 17:00. Μάλιστα, για το Σάββατο 4/12 έχει προσκληθεί στη Βίλα Στέλλα ο δημιουργός και έως σήμερα υπεύθυνος της Κιβωτού, πατέρας Αντώνιος, τον οποίο ο Δήμος θα βραβεύσει για το ιερό έργο που προσφέρει τόσα χρόνια έχοντας πάρει υπό την προστασία της Κιβωτού απροστάτευτα παιδιά είτε από την Ελλάδα, είτε που βρέθηκαν στην χώρα μας από άλλα μέρη του κόσμου.

Πέρα από το bazaar, το έργο της Κιβωτού μπορεί να το στηρίξει ο καθένας ανά πάσα ώρα και στιγμή, κάνοντας δωρεά στον σκοπό της μέσα από την ιστοσελίδα kivotostoukosmou.org.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet